26 oktober 2017

Tv-serie: Parks and Recreation säsong 7

Handling
The year is 2017, and Leslie Knope's life has changed dramatically: she's now the mother of triplets and works for the National Parks Department but - most shockingly - has become sworn enemies with her former friend and mentor, Ron Swanson. Join Leslie's final acts of determination (and sometimes desperation) to make Pawnee "the greatest town in America" even better.


Den sista säsongen hade 13 avsnitt och i huvudrollerna ses bland annat Amy Poehler, Nick Offerman, Aubrey Plaza och Chris Pratt. 

Jag såg klart säsongen 30 september. 

Mina tankar
Parks and Recreation är en av mina favoritserier och det kändes riktigt tråkigt att detta var den sista säsongen, samtidigt så vet jag ju att en serie inte kan pågå i en evighet och att det är bättre att sluta med flaggan i topp.

Säsongen börjar med ett tidshopp till 2017, då serien är inspelad 2015 så var detta riktigt intressant. Vad som är kul är att gänget lyckades gissa rätt på flera framtida händelser, som t.ex. att Chicago vann the World series. 

De första avsnitten tyckte jag var underhållande och inte mer, mest på grund av att Ron och Leslie var fiender de första avsnitten, men det blev mycket bättre när de väl började komma överens igen. Det kändes som att det var mycket som skulle hinnas med denna säsong och det var kul att få se ett blomstrande Pawnee. 

Jag har alltid svårt att välja favoritkaraktär, då detta är en ensemble-serie men om jag var tvungen att välja så skulle det vara Ron. Han är fåordig och privat men han har verkligen ett hjärta av guld och är villig att hjälpa dem som står nära honom.

De sista avsnitten av Parks and Recreation är de jag tycker bäst om, tror numera att mitt favoritavsnitt är The Johnny Karate Super Awesome Musical Explosion Show som är utformad som ett tv-avsnitt med Andys egna karaktär Johnny Karate.

Det sista avsnittet var snyggt gjort och jag gillar att man fick en inblick i karaktärernas liv i framtiden. Ett stort plus var också att Ann och Chris dök upp igen! 

Parks and Recreation är som sagt en av mina favoriter och jag kommer sakna serien och att jag aldrig kommer att kunna upptäcka den för första gången igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...