2 oktober 2017

Veckoplanering v.40


Läsningen under förra veckan gick lite trögare, speciellt under helgen. Jobbade dessutom och hade helt enkelt ingen energi till att sätta mig och läsa. Jag hoppas på att den här veckan blir lite bättre, jobbar även nästa helg, men har flera korta dagar och är dessutom ledig igen på fredag. Idag blir förhoppningsvis en lugn ledig dag.

Just nu håller jag på med tre böcker samtidigt, det är något som är ganska olikt mig. Jag  brukar föredra att läsa böcker en i taget, men den här gången har jag påbörjat flera böcker. Den bok som är min huvudbok just nu är Stora stygga vargen av Nele Neuhaus, den är riktigt spännande om än det är många karaktärer att hålla reda på.

Har också börjat så smått med Innan floden tar oss av Helena Thorfinn, har inte riktigt tagit mig in i den än och den känns lite seg, men jag hoppas att det vänder för miljön känns riktigt spännande och ovanlig att läsa om (Bangladesh).

Igår började jag också så smått med En ö i havet av Annika Thor. Läste denna serie för länge sedan och jag har haft funderingar på att läsa om den, men det blev först nu när Sincerely Johanna bestämde sig för att ha read-a-long i oktober av hela serien. Den här veckan ska vi läsa den första boken.

Jag hoppas att jag ska hinna med att läsa ut dessa tre böcker i alla fall, den sista borde inte vara några problem då den verkar riktigt lättläst.

Nästa bok jag har tänkt börja med är Huset vid havet av Nora Roberts, det är den sista delen i hennes Three Sisters Island-trilogi och det skulle vara skönt att få avsluta ytterligare en serie. På tal om att avsluta serier har jag också tänkt börja med Farewell to the East End av Jennifer Worth, det är alltså den sista delen i hennes Call the Midwife-trilogi. Ska bli intressant att se hur det går att läsa den på engelska, då det med all säkerhet kommer finnas en hel del medicinskt fackspråk.

Den sista boken jag har tänkt börja med är Problemet med får och getter av Joanna Cannon. Har inte alls hört så mycket om den, så den ska bli intressant att läsa. Den ska vi läsa i Goodreads-gruppen We love books i oktober. Har inte nödvändigtvis tänkt läsa ut den i veckan, men jag vill i alla fall hinna börja med den.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...