13 maj 2020

Tv-serie: Superstore säsong 5

Handling
Centers around Amy, the store's most stalwart employee as well as the glue holding the place together, and newly hired Jonah, a dreamer determined to prove work doesn't have to be boring. Their fellow associates include the sardonic Garrett, the ambitious Mateo and the sweet teenager, Cheyenne. Overseeing the store is Glenn, the store's affable, clueless store manager, and Dina , the aggressive assistant manager who enforces Cloud 9 policy with an iron fist.

Den femte säsongen har 21 avsnitt. I huvudrollerna ses bland annat America Ferrera, Ben Feldman och Lauren Ash.

Jag såg klart säsongen 24 april.

Mina tankar
Vid det här laget känns det väldigt bekant att återse Superstore. I mitt tycke är det en trevlig och underhållande serie som också lyckas spegla den tid vi lever i.

Jag tycker det är intressant att serien till allra största delen utspelar sig i varuhuset. Det verkar alltid hända något där. Precis som tidigare handlar den en del om de anställdas arbetsvillkor och hur de motarbetas för att de vill gå med i facket. Lite senare i säsongen blir kedjan också uppköpt av ett annat bolag, vilket såklart påverkar alla som arbetar där.

Ett av de bästa avsnitten under säsongen var ett avsnitt som var tillägnat en av skådespelarna som gick bort för en tid sedan. Tycker att det var en fin gest att på något vis belysa detta.

Allt som allt är Superstore underhållande, men det har inte heller varit några avsnitt eller handlingar som har engagerat mig speciellt mycket. Det har mest bara puttrat på och vissa gånger har det känns som det hela stått still.

Ska bli intressant att se vad som kommer hända i nästa säsong och hur de kommer lösa ett en av huvudkaraktärerna kommer att lämna serien.

Hur säsongen slutar
Sandra adopterar ett barn (tonåring) via Glenn som medlar och pushar henne till detta. Amy blir erbjuden ett jobb i Kalifornien som hon också tar. Jonah verkar till slut gå med på att flytta med henne dit, men inget är avgjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...