24 november 2017

Film: Mr. Right

Handling
After going through a painful break-up, a woman meets a man who appears to be perfect for her. However, as their relationship develops, she learns that he is a former hit-man. Their new, but genuine, relationship is tested even further as they try to save each other, from his dark past which has come back to haunt him.

Filmen är 95 minuter lång och regisserad av Paco Cabezas. I huvudrollerna ses bland annat Anna Kendrick, Sam Rockwell, Tim Roth och James Ransone. Filmen hade premiär 8 april 2016.

Jag såg filmen 22 oktober.

Mina tankar
Jag valde denna film helt på måfå, men enligt beskrivningen tyckte jag att den lär väldigt underhållande och jag hade inte fel! Det är kanske inte någon speciellt minnesvärd film, men det är som sagt bra underhållning för stunden.

Jag har kommit fram till att jag är väldigt förtjust i Anna Kendrick som skådespelare, hon är väldigt rolig och hon lyckas få en att sympatisera med karaktärer som är ganska dumma och naiva. Även Rockwell gör den manliga huvudrollen bra, och det är svårt att inte charmas av honom fast han är en yrkesmördare.

Filmen är allt annat än sannolik, men ändå så gillar jag den. Det är perfekt underhållning och jag kan skratta gott åt de situationer som karaktärerna befinner sig i. Twisten på slutet är riktigt rolig och jag hade faktiskt gärna sett en uppföljare.


 

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...