20 november 2017

Veckoplanering v.47


Jag har ju haft för vana tidigare att bara försöka läsa en bok åt gången, men misstänker starkt att jag kommer få blir lite av en slalomläsare ett tag framöver. Jag har så himla mycket böcker som jag vill läsa just nu, men alldeles för lite tid. Den här veckan jobbar jag dessutom helg, men hoppas hinna med en del ändå.

Först och främst vill jag läsa ut den bok jag började på i helgen, De kommer att drunkna i sina mödrars tårar av Johannes Anyuru. Den känns väldigt lättläst, men jag känner mig också ganska så förvirrad men jag hoppas att det ska klarna.

Jag hoppas också att jag ska hinna börja med en del andra böcker, dels Rör mig inte! av Tahereh Mafi. Har bläddrat lite i boken och den verkar ju lättläst. Har också tänkt påbörja Jag är ju så jävla easy-going av Jenny Jägerfeld, som dessutom har tilldelats årets Astrid Lindgren-pris. Känns också skönt att få varva lite tyngre böcker, med mer lättlästa.

Jag har också tänkt påbörja Mordet på Orientexpressen av Agatha Christie. Har ju läst den en gång förut, men har glömt väldigt mycket av den. Jag minns egentligen bara känslan av att läsa den så det ska bli kul att se vad jag tycker vid denna omläsning.

Till den här månaden hade jag också planerat in årets tegelsten Den eviga elden av Ken Follett. Ser fram emot att läsa den tredje delen om Kingsbridge, samtidigt som jag nu känner att storleken är lite avskräckande. De andra böcker har dock varit lättlästa och jag hoppas att denna är det också. Däremot verkar persongalleriet spänna över flera sidor...


2 kommentarer:

  1. Mordet på Orientexpressen vill jag också läsa innan jag ser filmen men tror tyvärr inte jag kommer hinna det :/

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...