6 november 2017

Veckoplanering v.45


I helgen fick jag läst en hel del, men jag har fortfarande kvar en del böcker från min TBR för förra månaden. Jag har tänkt försöka läsa ut både Kretsen och De öde fälten nu i början av veckan. Båda böckerna är lättlästa och intressanta, det gäller bara att ta sig tiden.

Min icke-skönlitterära bok för den här månaden är Orange is the New Black av Piper Kerman. Jag har inte sett tv-serien, eftersom jag ville läsa boken först. Ska i alla fall bli intressant att läsa boken, och senare kan jag också påbörja tv-serien.

Nästa bok jag kommer börja med är De kommer att drunkna i sina mödrars tårar av Johannes Anyuru, en bok som ska diskuteras i gruppen på Goodreads. Ska bli riktigt intressant att läsa den, speciellt med tanke på att den också har blivit augustpris-nominerad. Måste börja med denna redan nu, då den är reserverad på biblioteket.

Jag misstänker att Anyurus bok kommer att ta lite tid att läsa, så jag tror att jag kommer planera in ytterligare en bok jag kan läsa som är lite mer lättläst och det är Rör mig inte! av Tahereh Mafi.
4 kommentarer:

 1. Jag har inte läst Orange is the New Black men sett serien och den är jättebra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är riktigt spänd på att se serien :)

   Radera
 2. Jag har också tänkt att läsa Rör mig inte under denna vecka, jag har tidigare läst första halvan men blev sen tvingad att lämna tillbaka den till biblioteket, så känns lite som jag har DNFat den, för om jag väntar ett över ett helt år för att läsa klart den så...
  Vill du så kan vi diskutera den lite på goodreads?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...