24 november 2017

Helgens läsning

Idag har jag varit ledig inför min jobbarhelg, har inte gjort så mycket men man behöver ofta en dag för återhämtning/förberedelse inför helgen. Jag tog lite sovmorgon, sen har jag också börjat förbereda lite inför advent så att det inte ska bli så mycket på en gång. Var också på stan och försöka hitta lite julklappar och få inspiration.

Jag har alldeles nyss läst ut De kommer att drunkna sina mödrars tårar av Johannes Anyuru och jag känner mig ganska så urlakad. Det var en riktig överraskning att jag tyckte om den så pass mycket och det är en bok som jag kommer komma ihåg länge.

Har inte några större planer för kvällen, men tänkte nu visa vad jag tänker börja läsa i helgen. Läsplaneringen för den här veckan känns som vanligt helt orimlig, men är nöjd med att jag hunnit avsluta en bok i alla fall.

Lite senare ikväll ska jag nog börja med, Mordet på Orientexpressen av Agatha Christie. Ska bli kul att läsa om den och jag har glömt i princip allt från första gången. Det är ju en riktig klassiker och det ska bli kul att få läsa om Poirot igen.

Jag funderar också lite på om jag ska påbörja ytterligare en bok eller inte, kan inte riktigt bestämma mig. Om jag börjar på en till bok så är det Rör mig inte! av Tahereh Mafi.

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...