27 november 2017

Veckoplanering v.48


Man tycker att jag borde lära mig det här med veckoplanering, jag är alltid alldeles för optimistisk när det kommer till att planera min läsning. Den här veckan börjar med en ledig dag från jobbet och jag har inte heller några speciella planer, annat än att tvätta.

Jag har en hel drös med böcker som jag hade tänkt hinna läsa i november och det är tveksamt om jag kommer hinna läsa dem innan december tar vid, men jag tänker försöka beta av dem först innan jag ger mig på de böcker jag har på min TBR för december.

Under förra veckan läste jag i alla fall ut De kommer att drunkna i sina mödrars tårar av Johannes Anyuru, den var mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara och det ska bli spännande att se vem som tilldelas Augustpriset när jag för ovanlighetens skull har läst en bok som har varit nominerad.

Jag började även på Mordet på Orientexpressen av Agatha Christie, som jag hoppas att jag ska läsa ut. Jag tycker det är så himla mysigt att läsa hennes böcker och hon lyckas alltid skapa intressanta mordmysterium.

Jag har också tänkt börja med Rör mig inte! av Tahereh Mafi och Jag är ju så jävla easy-going av Jenny Jägerfeld. Två, helt olika böcker som jag fram emot att läsa väldigt mycket.

Jag har också en förhoppning om att påbörja tegelstenen Den eviga elden av Ken Follett.


4 kommentarer:

 1. Kul att De kommer att drunkna i sina mödrars tårar vann! :) Ska försöka läsa den nästa år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var riktigt kul! Hoppas du läser den!

   Radera
 2. Åh vill också läsa Rör mig inte! Hade tänkt försöka läsa den serien nästa år :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska börja på den nu ikväll :) Vad kul att du också ska läsa den serien!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...