13 augusti 2018

Veckoplanering v. 33Veckorna går så fort, och om mindre än en månad är det dags att sätta sig i skolbänken. Men jag är ledig några veckor till och jag hoppas hinna med en del läsning, då jag inte har en aning om hur lite/mycket läsning jag kommer hinna med senare.

Just nu håller jag och Camilla på att läsa Den svavelgula himlen av Kjell Westö, det är den sista Årets bok-nominerade som vi läser. Jag har aldrig läst något av Westö tidigare, men såhär långt så gillar jag det.

Jag håller också på med Öppnas i händelse av min död av Liane Moriarty. Jag har inte hunnit så långt än, men jag gillar det jag läser. Tror dock inte att den kommer nå upp i samma klass om Stora små lögner.

Jag var också dum nog att påbörja Det förlorade barnet av Elena Ferrante. De tidigare böckerna har ju inte hört till mina favoriter, men nu känner jag att jag bara vill avsluta serien.

Om jag hinner något mer så är det Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan och Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck som står på tur.

2 kommentarer:

  1. Stora små lögner hade jag tänkt läsa i höst! :)

    SvaraRadera
  2. Vad kul! Det är en av mina favoriter, hoppas du tycker om den!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...