20 augusti 2018

Veckoplanering v.34


Förra veckan gick riktigt bra läsmässigt. Jag läste ut två böcker och började på bara en ny. Den här veckan ser också ganska lugn ut. Just nu håller jag på att försöka hitta kurslitteratur inför hösten, förbereda för flytten hem och få någon sorts ordning i mina rum. 

I veckan tänker jag och Camilla börja läsa Illuminae av Amie Kaufman och Jay Kristoff. Det är en bok jag är riktigt nyfiken på. Den verkade ju ta hela Booktube med storm när den kom ut. Försöker att ändå inte ha så höga förväntningar, men jag ser fram emot att läsa den. 

Jag håller också på med Det förlorade barnet av Elena Ferrante. Så skönt att det äntligen är sista delen. Om jag har beräknat rätt så kommer jag läsa ut den under veckan.

Igår började jag så smått med Sommar på strandpromenaden av Jenny Colgan som är den andra delen i Lilla bageriet. Jag tyckte ju om den första, så det ska bli intressant att läsa uppföljaren. 

Om jag hinner läsa mer så är det Caraval av Stephanie Garber som står på tur, då det är kortast lånetid på den. Jag har sett ganska mycket om den på Booktube och blev så glad när jag såg den på bibblan på svenska. Jag vet egentligen inte så mycket om vad den handlar om,men jag ser fram emot att läsa den. 

Sedan har jag också Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck som ska läsas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...