6 augusti 2018

Veckoplanering v.32


Måndag och ny vecka. Förra veckan hann jag med en del läsning, fast jag önskar att jag hade hunnit läsa lite mer. Den här veckan ser ganska lugn ut, men till helgen ska vi fira en kompis till mig som fyllt år så det ska bli trevligt. I veckan är jag hemma och tar hand om katten - är ganska mysigt.

I helgen påbörjade jag Mitt hjärtas oro av Malou von Sivers tillsammans med Camilla. Jag var ganska svalt inställd till den, men den kommer kanske vara bättre än vad jag trodde.

Jag håller också på med The Fifth Season av N.K. Jemisin, den är riktigt intressant och spännande. Har tyvärr saknat tid att sätta mig ner och läsa ut den, men jag tror jag kommer läsa ut den i början av veckan.

Jag har en hel drös andra böcker jag har tänkt börja med sedan, de som står först på tur är Öppnas i händelse av min död (Moriarty), Bokhandeln på Riverside Drive ( Skybäck) och Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden (Colgan).

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild du hade hittat, kan inte annat än småfnissa eller dra på munnen, hur man nu ska uttrycka sig.

  SvaraRadera
 2. Lycka till med läsplanerna! Jag gillar The Fifth Season väldigt mycket.
  Det fina med den här varma sommaren är att man inte behöver säga "O, det är soligt, då måste jag passa på och gå ut" Eftersom varje dag är solig kan man väljaa att sitta inne och läsa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läste ut den igår kväll och kan bara hålla med. Ja, det har verkligen varit en fin och lång sommar, så skönt att kunna varva med att sitta inne och ute och läsa.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...