7 november 2018

Book Shuffle Tag


För ett bra tag sedan hittade jag denna Book Shuffle Tag hos C.R.M. Nilsson och sparade den. Nu tänker jag att det är dags att göra den.

Taggen går helt enkelt ut på att man ska shuffla sin spellista och para ihop den med böcker. 

Vid första anblick verkar detta som en ganska lätt tag, men det var ganska svårt att associera vissa låtar till böcker. 

Regler:
Sätt din musikspellista på shuffle. De fem kommande låtarna ska du para ihop med fem passande böcker som du har läst. Inget fuskande! Skippa inte en låt som du är missnöjd med.

Tonight Again - Guy Sebastian 
En härlig upbeat-låt om att leva i nuet. Min tanke vandrar till En enda natt av Simona Ahrnstedt, dels på grund av titeln och texten i låten. 

Just Like Fire - P!nk
Jag tänker på kvinnliga kick-ass karaktärer i böcker och till slut hamnar jag vid The Lunar Chronichles och Marissa Meyer. Alla de kvinnliga huvudkaraktärerna är starka och står upp för något som de tror på. 

High With Somebody - Sandro Cavazza
Hemskt trallvänlig, men med lite mörker också. Försöker komma på en bok som är lättsam, lite kärlek men med lite allvar också. Här tycker jag Mitt hjärta går på av Christoffer Holst passar in. 

Under Control - Calvin Harris, Alesso, Hurts
Om jag ska associera denna låt så tänker jag action, kontroll och frihet. Då landar jag i Rädda mig inte av Tahereh Mafi.

We Don't Talk Anymore - Charlie Puth, Selena Gomez
Förlorad kärlek och gamla minnen. Skulle säga att jag tänker på Stanna hos mig av Ayobami Adebayo. 

2 kommentarer:

  1. Har sett den tag:en tidigare, men tyckt att det verkar vara svårt så jag har aldrig gjort den. Lite kul att se vad för musik du lyssnar på, en liten smakbit. Kul bokhylla du har hittat bild på.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...