19 november 2018

Utvärdering v.46 & planering v.47


Måndag 12/11 - 37 sidor ur ACOWAR, 38 sidor ur Darktown
Tisdag 13/11 - 38 sidor ur ACOWAR, 50 sidor ur Darktown
Onsdag 14/11 - 40 sidor ur ACOWAR, läste ut Darktown (70 sidor)
Torsdag 15/11 - 38 sidor ur ACOWAR
Fredag 16/11 - 40 sidor ur ACOWAR, läste 47 sidor ur Percy Jackson och Monsterhavet
Lördag 17/11 - 39 sidor ur ACOWAR, 49 sidor ur monsterhavet
Söndag 18/11 - 38 sidor ur ACOWAR

Utlästa böcker november: 5

Riktigt nöjd med läsningen den här veckan, blev mer än vad jag trodde och jag hann till och med läsa ut Darktown, som ändå tog sig mot slutet. ACOWAR läser jag bara några sidor varje dag ur, men tycker inte att det har hänt så mycket än och då har jag ändå läst över 200 sidor vilket är nästan 1/3 av boken.

Började också Percy Jackson och monsterhavet av Rick Riordan i helgen, så härlig och underhållande.

🌞
Den här veckan ser relativt lugn ut ändå, jag ska fortsätta förbereda mig för tentan i början på nästa vecka och läsa vidare i kurslitteraturen. Just nu har vi inga inlämningsuppgifter, vilket känns ganska skönt.

Jag hoppas att jag ska hinna läsa ut Percy Jackson och monsterhavet i veckan, det borde inte vara några problem. Den är lättläst och går ändå ganska fort att läsa.

Jag fortsätter också läsa A Court of Wings and Ruin av Sarah J Maas, jag hoppas den ska börja bli lite mer händelserik.

Om jag hinner läsa något mer så ska jag nog ta tag i saken och börja Hennes iskalla ögon av Carin Gerhardsen. Det är  några år sedan jag läste den förra delen, men har tänkt att jag ska försöka bli bättre på att avsluta serier. 

2 kommentarer:

  1. Förstår inte hur det kan gå så långt tid i mellan innan du fortsätter med serier, du måste glömma rätt mycket av vad som hänt väl?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är expert på att skjuta upp och så finns det så många andra böcker jag vill läsa. Ofta brukar jag komma ihåg delar av handlingen och så kommer jag ihåg mer när jag väl börjar läsa

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...