5 november 2018

Utvärdering V.44 & veckoplanering V.45


Tänkte börja med något delvis nytt i mina veckoplaneringar. Har tänkt ha med en liten utvärdering av förra veckan och en läsrapport. Får se hur det funkar och om jag kommer fortsätta med det. Det är mer för min egen del att hålla koll på hur mycket jag läser.

Om vi börjar med utvärderingen så kan jag väl säga att det gick sådär med läsningen den här veckan. Vi hade två hemtentor den här veckan och så mycket av fredagen gick bort till annat. Trots det har jag ändå läst lite grann, vilket jag ändå får vara nöjd med.

Lördag 3/11 - 43 sidor ur Francesca och 79 sidor ur Darktown.
Söndag 4/11 - 39 sidor ur Francesca och 30 sidor ur Darktown.

Antal utlästa böcker november: 0

🌞


Jag hoppas att den här veckan ska bli lugnare och att jag kanske får lite mer läst. På måndag ska jag ner på läkarbesök igen, vilket kommer ta en stor del av dagen. På tisdag ska vi börja en kurs i juridik, vilket ska bli spännande.

Jag och Camilla började i helgen läsa Francesca av Lina Bengtsdotter och om jag räknat rätt kommer vi läsa ut den i slutet av veckan. Gillar den såhär långt, men inser att jag glömt väldigt mycket från den första delen.

Darktown av Thomas Mullen håller jag också på med. Tycker den är lite krångligt och omständigt skriven, men jag gillar själva historien även om den är hemsk med mycket rasism. Tror att den kommer ta ett tag att läsa.

I veckan vill jag också försöka läsa böckerna om Monstret Frank av Mats Strandberg. Det är tre stycken kapitelböcker med illustrationer. Känns lättläst och lagomt mysrysligt den här tiden på året.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...