8 november 2018

Film: Pitch Perfect 3

Handling
After the highs of winning the World Championships, the Bellas find themselves split apart and discovering there aren't job prospects for making music with your mouth. But when they get the chance to reunite for an overseas USO tour, this group of awesome nerds will come together to make some music, and some questionable decisions, one last time.

Filmen är 93 minuter lång och regisserad av Trish Sie. I huvudrollerna ses bland annat Anna Kendrick, Anna Camp och Rebel Wilson. Filmen hade svensk premiär 3 januari 2018.

Jag såg filmen 13 oktober.


Mina tankar

Jag tycker Pitch Perfect-filmerna har varit så mysiga och jag är lite ledsen över att det inte verkar bli fler. De är så härliga, komiska och så får man lite musik på det.

Handlingen är kanske lite tunn, särskilt i den här filmen blir det ibland lite absurt när det gäller Fat Amy och hennes pappa. Men det är roligt och underhållande!

De två a capella-kommentatorerna följer med hela vägen och jag älskar verkligen Elizabeth Banks kommentarer. De är roliga och fångar samtiden ganska väl.

Det är mycket härlig musik och jag blir varje gång så imponerad av skådespelarna som sjunger och hur duktiga de är. Det blandas olika artister och det är musik av bland annat Avicii och Britney Spears.

Som sagt Pitch Perfect är riktigt underhållande filmer och perfekt att se om man vill ha lite härlig underhållning för stunden.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...