20 november 2018

Nyfiken på: Ögonvittnet

Handling
Ett brutalt mord har begåtts i pittoreska fiskeläget Lerviken vid Öresund. En kvinna har avrättats och fått sina ögonlock upptejpade. Mordet sker dagen efter att Harriet Vesterberg flyttat in i sin pappas hus, ett stenkast från brottsplatsen. Plötsligt är Lerviken långt från den idyll där hon tillbringade sin barndoms somrar. Harriet har precis lämnat Stockholm och en havererad kärleksrelation bakom sig för en nystart som utredare hos polisen i Landskrona. Men hon förstår snabbt att hon inte är så välkommen på stationen som hon hade önskat och att hennes idéer inte uppskattas. Hon bestämmer sig för att gå sin egen väg, men den leder in henne på ett spår som hon snart desperat ångrar att hon började följa. Kan mördaren vara någon hon känner?

Varför jag vill läsa den
Denna bok hade jag totalt missat tills jag såg den på Böcker och bärs - Youtubekanal. Då insåg jag att detta nog är en bok som jag måste läsa. Av beskrivningen så låter den så himla spännande och jag gillar fartfyllda deckare.

4 kommentarer:

  1. Den där är jag också nyfiken på! Har bott i Landskrona ett tag så jag tror jag känner igen en del miljöer och det är ju alltid spännande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltid kul när man känner igen miljöerna!

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...