14 oktober 2016

Helgens läsning

Idag har jag varit ledig inför jobbarhelgen och då har jag mest bara tagit det lugnt, tittat lite på tv-serier och så har jag passat på att förbereda några matlådor. Är alltid smidigt att ha några i frysen som man kan ta vid behov.

Jag håller på och läser precis samma böcker som förra veckan, det har verkligen gått segt med läsningen nu. Böckerna jag läser är ju jättebra, men det känns som att jag saknar tid till det. Och i min Goodreads-challenge ligger jag flera böcker efter, men jag försöker att inte stressa upp mig över det.

Jag har läst drygt halva Harry Potter and the Order of the Phoenix, tycker verkligen om den såhär långt! Vet att jag sett delar av filmen så det förvirrar mig lite ibland, men minns mycket väl Umbridge från filmen.

Även 438 dagar är jag också halvvägs igenom, också den riktigt bra, men också rätt så skrämmande läsning och jag tänker hela tiden att detta inte är någon påhittad historia utan att det faktiskt hänt. Det är en speciell känsla!7 kommentarer:

 1. Låter lovande med HP boken. Tänkt att jag ska lyssna på framöver. 438 dagar har jag inte läst men kan tänka mig att det är stark läsning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det verkligen, helt ofattbart att det faktiskt har hänt!

   Radera
  2. Tror jag börjar blanda ihop HP böckerna. Denna har jag ju läst och det är del fem som står i tur.... ;)

   Radera
 2. Båda böckerna har jag läst och tycker mycket om! :-)

  SvaraRadera
 3. Jag är lite kluven till det där goodreadsmålen just för att den inte förstår sig på när man läser tjockare böcker.. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, och om det är en tegelsten så tar det ju längre tid... :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...