4 juni 2018

Veckoplanering v.23


Läsningen förra veckan gick väl ändå någorlunda. Jag önskar att jag hade mer tid över, men är nöjd med att jag ändå har läst varje dag. Jobbmässigt ser den här veckan lite lugnare ut och jag är ledig på nationaldagen samt helgen.

Just nu läser jag Koka björn av Mikael Niemi. Den var inte riktigt vad jag hade förväntat mig, men jag gillar det ändå. Jag tror den kommer bli utläst i början av veckan.

Utöver det så har jag alla de andra påbörjade böckerna att läsa. Jag hoppas verkligen att jag ska kunna avsluta några av dem. De jag håller på med just nu är Binas historia (Lunde), Den som stannar, den som går (Ferrante), Rödhake (Nesbø), Björnstad (Backman), Finns det en, finns det flera (McFarlane) och Mina kontakter (Kinsella).

Sedan hade det också varit bra om jag hade hunnit börja med Andras vänner (Moriarty) och Flickorna (Cline).

Har en hel del att läsa och kruxet är att jag helst vill läsa alla samtidigt. Jag känner mig så peppad på att läsa men jag får inte riktigt tiden att gå ihop.

2 kommentarer:

  1. Koka björn vill jag också läsa, särskilt efter att ha lyssnat på honom på Sigtuna litteraturfestival. Hela salen skrattade gång på gång åt hans underfundiga humor. Undrar om humorn avspeglar sig i boken?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var inget som jag reagerade på i alla fall. Jag hörde han intervjuas i P4 extra förra året och det var då jag fick lust att lust att läsa boken :)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...