25 juni 2018

Veckoplanering v.26

I helgen hann jag ändå med en hel del läsning, mer än vad jag hade räknat med. Jag har varit i någon form av lässvacka, jag vill läsa massor men har svårt att hitta tid och motivation till det. Ändå har böckerna jag läst varit bra.

Egentligen hade jag tänkt göra en läsplanering för juli under den här veckan, men just nu känns det som ett stressmoment. Jag kommer istället att försöka läsa alla de böcker jag lånat hem samt recensionsexemplar som ger mig lite dåligt samvete.

Den här veckan jobbar jag till och med torsdag kväll och sedan väntar en "långledig" helg igen. Är skönt att jag inte jobbar lika intensivt längre.

Läsplanerna för den här veckan blir att läsa ut Mischling av Affinity Konar som jag och Camilla läser tillsammans. Det är alltid hemskt att läsa om Förintelsen, men den är bra också även om ämnet är tungt.

Utöver det håller jag på med en hel drös andra böcker. De som är mest brådskande att hinna läsa är Björnstad (Backman), Ceremonin (Cass) och Finns det en, finns det flera (McFarlane).

Jag håller också på med Den som stannar, den som går av Elena Ferrante. Min förhoppning är att jag kommer läsa ut den någon gång nästa vecka. I helgen påbörjade jag också Charmen med tarmen av Giulia Enders, som jag hoppas att jag kommer läsa ut i veckan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...