11 oktober 2018

Film: Sierra Burgess is a Loser

Handling
Ett sms som skickats till fel nummer blir startskottet för en virtuell romans mellan en smart tonårstjej och en sportkille som tror att han pratar med en hejaklacksledare.

Filmen är 105 minuter lång och regisserad av Ian Samuels. I huvudrollerna ses bland annat Shannon Purser, Noah Centineo och Kristine Froseth. Filmen hade premiär 7 september 2018.

Jag såg filmen 16 september.

Mina tankar
Denna såg jag på Netflix efter att ha sett trailern. Jag fick redan då intrycket att jag skulle få en underhållande och rolig stund.

Detta är egentligen en typisk high school-film, men det är mysigt och jag gillar framförallt karaktärerna. Speciellt gillade jag Sierras vän Dan och hans kommentarer. Även Sierra tyckte jag om, hon var stark och modig i slutändan och jag gillade vänskapen som växte fram mellan henne och Veronica.

Relationen som växer fram mellan Sierra och Jamey gillar jag också och hur de lär känna varandra via meddelanden och samtal. Tycker vissa gånger den påminner om boken Love, Simon av Becky Albertalli som jag nyligen läst.

Tycker överlag skådespelarna för bra prestationer och jag gillar speciellt Shannon Purser, som har medverkat i exempelvis Riverdale.

Filmen går egentligen inte in särskilt djupt på vissa ämnen, som hade kunnat utforskas mer. Trots det så gillar jag ändå filmen. Det finns dock en del saker som kan ses vara skildrat på ett problematiskt sätt, men överlag så var det ändå en mysig film

Allt som allt är Sierra Burgess is a Loser en mysig och underhållande film.


2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...