31 oktober 2018

TBR för november

Jag lyckades oväntat bra med att följa min TBR för oktober så nu tänkte jag göra en även för november. Än vet jag inte riktigt hur november kommer bli, vi kommer börja en ny kurs i juridik i november i all fall.

Jag har varit väldigt dålig på att avsluta bokserier i år, så den här månaden tänkte jag försöka läsa en del böcker som ingår i serier.

Jag har valt ut en del böcker som jag vill försöka läsa i november. Den första jag vill hinna läsa är Hennes iskalla ögon av Carin Gerhardsen som är den sjätte delen i Hammarbyserien. Det är ett tag sedan jag läste den senaste delen, men jag ser fram emot att fortsätta serien då jag tyckt väldigt bra om de tidigare böckerna.

Jag vill också försöka läsa en hel serie och det är Mats Strandbergs serie om monstret Frank som består av Monstret i natten, Monstret på cirkusen och Monstret och människorna. Länge sedan jag läste barnböcker och detta är nog lagomt läskigt för mig.

Jag vill också läsa Percy Jackson och monsterhavet av Rick Riordan som är den andra delen i Percy Jackson-serien. Den första boken tyckte jag mycket om, den var både rolig och spännande och jag hoppas att den andra boken följer i samma stil.

Den sista boken jag sätter upp på min tbr är Angivaren av Jan-Erik Fjell och det är den första delen om Anton Brekke. Länge sedan jag läste norsk krim och när denna kom ut fick den goda omdömen så jag ser fram emot den.

Jag har eventuellt fler böcker som jag vill läsa, men det beror lite på när jag får tag på dem då jag står  i kö på dem på biblioteket.

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig TBR! Jag vågar nästan inte planera i förväg vad jag ska läsa. Gjorde det ett tag, men det höll nästan aldrig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Brukar inte hålla för mig heller, men älskar att göra själva planeringen :)

   Radera
 2. Hoppas läsningen går bra! :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...