24 oktober 2018

Film: Wonder Woman

Handling
Innan hon blev Wonder Woman var hon Diana, prinsessan av Amazonerna, tränad för att bli en oövervinnerlig krigare. När en amerikansk pilot kraschar på den paradisö hon växt upp, berättar han om en massiv konflikt som härjar utanför ön. Hon bestämmer sig för att lämna tryggheten, övertygad om att hon kan stoppa hotet.

Filmen är 141 minuter lång och regisserad av Patty Jenkins. I huvudrollerna ses bland annat Gal Gadot, Chris Pine och Robin Wright. Filmen hade svensk premiär 2 juni 2017.

Jag såg filmen 6 oktober

Mina tankar
Jag försöker att se mig igenom DC:s filmer och en del har väl varit bra och en del har varit mindre bra. Den förra filmen, Batman v Superman, var inte jättebra och filmens räddning var just Wonder Woman. Därför var jag riktigt taggad på att se hennes film.

Jag blev inte besviken! Jag tycker det var ganska härligt att se en film med en kvinnlig superhjälte i huvudrollen. Actionscenerna var också bra och de var inte heller för långa. Jag gillar att man får en del av hennes bakgrundshistoria och att man får följa henne när hon beger sig ut i människornas värld.

För att vara en DC-film så fanns det en hel del humor och det var både roligt och spännande att se Diana möta vår värld. Att se hur hon hon fick nya kläder och vad hon tyckte om kvinnans underordnade roll.

Specialeffekterna är också snyggt gjorda utan att det känns som att de tar över handen.

Wonder Woman var en härlig film att se och jag ser fram emot att se nästa film med henne i huvudrollen.


2 kommentarer:

  1. Jag gillade också denna och ser också fram emot mer!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska bli roligt att se fler filmer med henne

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...