28 december 2019

Film: Let it snow

Handling
Gränsen mellan  vänskap och kärlek suddas plötsligt ut  för en grupp ungdomar när en snöstorm lamslår deras lilla stad på julafton.

Filmen är 92 minuter lång och regisserad av Luke Snellin. Rollerna görs av bland annat Odeya Rush, Shameik Moore och Isabel Merced. Filmen hade premiär 8 november 2019 på Netflix.

Filmen är baserad på boken med samma namn av John Green, Maureen Johnson och Lauren Myracle.

Jag såg filmen 7 december.

Mina tankar
Detta är en ganska typiskt vintrig tonårsfilm, men det behöver inte betyda något dålig. Jag får verkligen en känsla av vinter när jag ser denna och det var ganska mysigt i och för sig.

Jag tror i ärlighetens namn att jag hade tyckt bättre om filmen om jag inte hade läst boken. Nu jämförde jag filmen ganska mycket med boken tyvärr. Filmversionen är väldigt löst baserad på boken och det som känns mest igen är karaktärerna.

Filmen som sådan i sig är en bra blandning mellan storylines som är mer humoristiska och så några som ändå är lite allvarligare. Huvudkaraktärernas koppling till varandra är också ganska lösa, men de sammanstrålar flera gånger under filmen.

Den historia som jag nog tycker bäst om är nog den om Julie och det äventyr som hon upplever samtidigt som hon funderar en del över sin framtid.

Allt som allt, en helt okej film att se under vintern om man önskar sig lite lättsam underhållning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...