26 december 2019

Tv-serie: Innan vi dör säsong 2

Handling
I förra säsongen var polisen Hanna Svensson och hennes son Christian nära att stryka med i jakten på Davor Mimica och hans kriminella nätverk som Christian infiltrerade. Christian flydde till utlandet. Hanna fick uppdraget att avslöja läckan inom polisen, en förutsättning för att Christian ska kunna komma hem. Nu har Hanna och kollegan Björn fått reda på att polisläckan sålts till en större organisation. Spåren leder dem i en skrämmande riktning, mycket nära dem själva.

Säsongen har 8 avsnitt och i huvudrollerna ses bland annat Marie Richardson, Adam Pålsson och Magnus Krepper.

Jag såg klart säsongen 1 december.

Mina tankar
Jag blev väldigt positivt överraskad av den första säsongen, speciellt då jag inte brukar se så många svenska serier. Av den anledningen var förväntningarna på de nya avsnitten väldigt höga och jag blev inte besviken!

För det första är den väldigt bra skriven och har bra skådespelare. Det händer saker hela tiden som för handlingen framåt. Om man är lite konspiratoriskt lagd så är det väldigt intressant att tänka sig att det finns organisationer som styr i hemlighet.

Detta tar ju vid där den första omgången avsnitt slutade. Det är väldigt spännande att få följa Hanna och hennes jakt på sanningen. Både när det gäller polisläckor, men även Christian. Under säsongens gång får vi också veta nya saker om både Christian och Hanna, vilket såklart förändrar deras relation.

Serien bjuder på många överraskningar och jag vill inte spoila några av dessa. Kan säga att efter flera avsnitt satt jag bara och tänkte "va!" och försökte räkna ut hur det hela skulle kunna sluta.

Slutet känns ganska öppet och jag hoppas så på en fortsättning! Avsnitten är välgjorda och otroligt spännande.

Innan vi dör säsong 1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...