9 december 2019

Veckoplanering v.50


Känns ganska otroligt att det här året snart är slut. Men innan dess tänker jag såklart hinna försöka läsa lite till. Läsningen under förra veckan gick väl sådär och jag är lite tveksam till denna vecka också. Framförallt på grund av att vi håller på med moment i studierna som är väldigt nya för mig och tar en del tid.

Tillsammans med Camilla läser jag Svärdets makt av George R.R. Martin. Om allt stämmer kommer vi nog läsa ut den under veckan. Tycker den har gått riktigt bra att läsa och nu händer det också väldigt mycket.

Efter det har vi tänkt försöka läsa Tretton skäl varför av Jay Asher. För mig blir det första gången jag läser den boken. Har varit intresserad av den så länge, men har haft så svårt att komma mig för att läsa den.

För egen del håller jag fortfarande på med Skuggjägaren av Camilla Grebe. Har tyvärr inte hunnit långt alls vilket är synd för den känns väldigt bra. Hoppas på att kunna läsa en hel del ur den i veckan.

Innan året är slut vill jag gärna också hinna med en av Elly Griffiths Ruth Galloway-deckare. Nu har jag kommit till den 9:e delen, Dolt i mörker, som jag såklart ser fram emot att läsa. Väldigt trevliga böcker, trots mord.

Utöver detta läser jag även min julkalenderbok för året som är En klurig jul av Ingelin Angerborn. Den är riktigt trevlig och charmig!

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...