7 december 2018

Helgens läsning

Läsningen under veckan har ändå gått bra och jag hunnit läsa ut en bok. Överlag har jag läst mer än vad jag trodde, vilket är roligt.

Vi har inga speciella planer för den här helgen, antar att det blir att se en del på vintersport nu när säsongen kommit igång. Om jag känner mig upp för det hade jag också tänkt baka lite kakor och kanske göra lite godis.

Just nu håller jag på med tre böcker, och det är dem jag också kommer läsa i helgen. Ur Mord och  inga julvisor brukar jag läsa en novell ur på morgonen, de är alldeles lagom långa för det. Som vanligt när det gäller noveller kan det vara väldigt skiftande kvalitet, men de flesta av dem har varit bra.

Tillsammans med Camilla har jag i veckan börjat läsa Dvalan av Camilla Grebe. Har tyckt mycket om hennes tidigare böcker, så ser även fram emot denna.

Dessutom läser jag Angivaren av Jan-Erik Fjell, som är den första delen om Anton Brekke. Jag blev riktigt förvånad över hur bra och spännande den är, plus också för humor och sarkasm. Det enda som jag stör mig lite på är att alla poliser ska ha beroende eller problem av något slag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...