27 december 2018

TBR för januari


Snart dags för en ny månad, och dessutom ett nytt år. Jag tänker fortsätta med mina månatliga läsplaneringar, då jag har kunnat följa dem någorlunda.

I början av januari kommer jag kunna vara lite ledig från pluggandet, men från mitten av månaden kommer jag ha hemtentor och senare också en ny kurs. Helt otroligt vad fort tiden går, har klarat av en termin på universitet och det känns som det var alldeles nyss jag började.

Över till böcker jag vill läsa i januari. Jag har länge känt att jag borde läsa något av Stephen King och nu tänker jag faktiskt göra det. Jag tänker börja med att läsa Carrie, dessutom på engelska, vilket ska bli spännande. Sedan är den inte heller så himla tjock heller, så tänker mig att det är en bra bok att börja med.

Den utmaning jag hade mot mig själv att läsa Årets bok-nominerade böcker gick ju sådär, men jag tänker fortsätta med den nästa år. Dels ska jag försöka ta  mig an Rödhake av Jo Nesbø, men också Vargarnas tid av Elisabet Nemert.

Tidigare i år kom en ny del i Nele Neuhaus deckarserie ut och den har jag velat läsa hur länge som helst. Tänker försöka läsa Annars skjuter jägaren mig, har verkligen höga förväntningar på den.

Som ett led i att kanske bli bättre på att avsluta serier tänkte jag läsa Tjockare än vatten av Carin Gerhardsen, som är den nästa sista delen i Hammarbyserien.

Den sista boken jag tar upp på min TBR är Hon som inte vet av Karen Cleveland. Ända sedan bok släpptes har jag varit nyfiken på den, inte minst på grund av att jag får sådana The Americans-vibbar av den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...