3 december 2018

Utvärdering v.48 & planering v.49

Måndag 26/11 - 40 sidor ur ACOWAR
Tisdag 27/11 - 35 sidor ur ACOWAR
Onsdag 28/11 - 33 sidor ur ACOWAR, 30 sidor ur Hennes iskalla ögon
Torsdag 29/11 - 22 sidor ur ACOWAR (utläst)
Fredag 30/11 - 121 sidor ur Hennes iskalla ögon
Lördag 1/12 - 27 sidor ur Mord och inga julvisor, 52 sidor ur Every Heart a Doorway, 102 sidor ur Hennes iskalla ögon
Söndag 2/12 - 8 sidor ur Mord och inga julvisor, 34 sidor ur Every Heart a Doorway, 72 sidor ur Hennes iskalla ögon (utläst)

Utlästa böcker i november: 7
Utlästa böcker i december: 0

Den här veckan blev ganska intensiv, en del resande och så tenta på plats i Umeå så energin har kanske inte varit på topp. Ändå nöjd över att jag kunnat läsa lite varje dag och att tegelstenen ACOWAR är utläst. Känns roligt också att läsa noveller igen.

🌞

Den här veckan känns det som att återgå till det normala. Ska fortsätta med kurslitteratur och arbeta med en inlämningsuppgift och det blir inte lika mycket resande heller.

Tillsammans med Camilla började jag i helgen läsa Every Heart a Doorway av Seanan McGuire och den kommer nog också bli utläst under veckan, då den inte är så tjock. Den är intressant, men såhär långt känner jag mig lite förvirrad över hur världen ser ut samtidigt som jag gillar stämningen i den.

Den 1:a december började jag med novellsamlingen Mord och inga julvisor, tyckte den passade bra så här års. Det blir en novell per dag så jag kommer hålla på med den ett tag.

Idag har jag också tänkt försöka börja med en ny bok, Angivaren av Jan-Erik Fjell som är den första delen i en deckarserie. Ser fram emot att läsa den då jag hört så mycket bra om den.

Som ni ser håller jag på med en del böcker så jag tror jag nöjer mig med planeringen här. Känns som jag kommer ha fullt upp ändå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...