18 december 2018

Nyfiken på: Rökridå

Handling
Tio år har gått sedan Abby Williams senast besökte sin hemstad. Hon har försökt lämna allt som hände där bakom sig. Nu bor hon i Chicago och har en framgångsrik karriär som miljörättsjurist.

Men ett rättsfall tvingar henne att återvända till den lilla staden Barrens i Indiana, och det dröjer inte länge förrän hon upptäcker oväntade kopplingar till en tio år gammal skandal, som kulminerade i att tonårstjejen Kaycee Mitchell försvann. Men i sina försök att ta reda på vad som egentligen hände med Kaycee börjar Abby tvivla på sina egna minnen. Vad är sant och vad är inte? Och när hon snubblar över en ännu värre hemlighet en obehagligt väletablerad företeelse som kallas Tävlingen går det upp för henne att det i det lilla samhället gömmer sig ett mörker som är större än någon tidigare anat.


Varför jag vill läsa den
Jag har än inte sett Jessica Jones men när jag såg att hon hade skrivit en bok blev jag genast nyfiken på att läsa något av henne. Av bokens bekrivning får jag lite Gillian Flynn-vibbar som jag ju tycker om. Sedan så är omslaget ursnyggt!

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...