21 februari 2020

Helgfrågan v.8: Favoritförlag och bokplaner

Den här veckan har varit lite annorlunda som inte riktigt gått enligt mina planer. I måndags var jag tvungen att bärga bilen och planerna för helgen har fått bli ändrade då mina transportmöjligheter är något begränsade.

Förhoppningsvis kan jag få lite tid över i helgen att komma igång med skrivandet av min rapport och kanske även få njuta av lite fint väder.

Nu tänkte jag däremot svara på Helgfrågan, som Mia anordnar.

Bryr du dig om vilket förlag som givit ut en viss bok? Har du ett favoritförlag som du alltid kan lita på ger ut böcker som passar din smak?

Jag brukar inte stirra mig blind på vilket förlag som ger ut en viss bok och går ändå alltid efter innehåll och författare. Med det sagt har jag upptäckt att Modernista ger ut väldigt många bra böcker.

När det gäller svenska förlag så har jag fått upp ögonen för Lavender Lit och framförallt all deras böcker som är lite mer åt feelgood-hållet.

Bonusfråga: Vilken bok står näst i tur att läsa?

Läsningen går lite på sparlåga just nu och det känns som jag hållit på med samma böcker i evighet. Tillsammans med Camilla läser jag en del böcker och det är nog en stor anledning till att jag ändå får böcker lästa. Näst på tur att läsa tillsammans har vi både Djungelbarn av Sabine Kuegler och Rismodern av Rani Manicka.

För egen del hoppas jag snart få läsa Du sköna nya värld av Aldous Huxley eller någon deckare.

18 kommentarer:

 1. Rismodern läste jag för flera år sedan och kommer knappt ihåg vad den handlade om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte lätt att minnas alla böcker man läser

   Radera
 2. Hu så trist med bilen!
  Lavender Lit verkar ge ut mysiga böcker

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det tycker jag. De passar bra när man vill ha något mer lättsamt och upplyftande.

   Radera
 3. bil är viktigt, hoppas det ordnar sig, innehåll i böcker viktigast, kul att upptäcka bra böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om att innehållet ändå är det viktigaste!

   Radera
 4. Bilar ska ju bara rulla och fungera. ;) Hoppas det löser sig med bilen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är besvärligt när bilar krånglar, speciellt när det inte funkar med kollektivtrafik.

   Radera
 5. Det kan ju vara bra att ha någon man läser tillsammans med så blir det nog mer läst.

  SvaraRadera
 6. Ja! Du sköna nya värld av Aldous Huxley måste du bara läsa! :)

  SvaraRadera
 7. Tråkigt med bilen!Jag bryr mig inte speciellt mycket om vilket förlag det är som ger ut en viss bok.

  SvaraRadera
 8. Vilka bra frågor och bra och kloka tankar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läsningen går bra men bloggandet är det sämre ställt med.

   Radera
 9. Hej vänner, jag talar uppriktigt ... det kräver hårt arbete, engagemang och engagemang för att göra ett framgångsrikt äktenskapsförhållande varaktigt under en livstid, här är mina sanna levande vittnesbörd om gudomliga bevis till god magisk kärlek spell lösning jag fick från Dr.oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) kärleksläkardoktorn, som hjälpte mig att återställa mitt äktenskap från separationen för några dagar sedan. Mitt namn är Jehona Bekteshi från Stockholm. Efter så mycket kärlek i relation med min make i mer än fyra års äktenskap slutade han mig och han tappade mitt hjärta. Jag gjorde allt för att få honom tillbaka, jag har kontaktkommunikation med några andra spellcaster online men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, jag frågade honom med allt jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog för mig att jag föredrar att kontakta en riktig stavmästare som kunde hjälpa mig att kasta en magisk kärlekskarm för att föra min man hem, men jag är den typ som aldrig tänkt på magisk charm kunde Hjälp, jag hade inget annat val än att prova, jag skickar ett meddelande till Dr.oduduwa e-postadress jag kopierade från en vänner bloggsida postade stavkrasch och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar som min ex make man kommer att återvända till mig innan tre dagar är förbi, Dr.Oduduwa hjälpa mig kastade förtrollningen magiska kärlek spell med användning av foton bild och namn jag skickade till honom och förvånansvärt under den andra dagen, det var runt 04:00. Min ex man ringde mig på mobiltelefon för att be om ursäkt för mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtal och allt han sa var att han var så ledsen för allt gjort fel för att skada mig att han var mycket ångerfull och omvände sig, nu vill han ha mig att återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom vilket var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon vet att jag har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med en snabb, snabb lösning för att få tillbaka min kärleksman hem, allt mitt problem är över.
  Alla som går igenom relationskris eller svårigheter måste skicka meddelande till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat kärlekskrisen som följer; ...
  Kärlek magiska trollformler ring för att hitta sann kärlek
  magisk kärlek återvända stava böner för att föra tillbaka ex kärlekspartner
  Skilsmässor (talisman ring för kärlek dominans och kärlek kraft)
  Anslutning till nya find love trollformler
  Örter och rötter botar mot cancer / HIV-stavning.
  Uppdelningsförhållanden Staver
  Att föra tillbaka en tidigare älskande pojkvän med ljusstake bön
  Du vill bli befordrad på kontoret / Lottery spell magisk ring
  Du måste tillfredsställa din fru på sexbädden (älskar superkraft)
  Dr.Oduduwa kärlek stavning incantation bön är praktisk och du kan förstå varje steg för att få kärlek spell fungera. det finns inga avgifter i samband med böner om du har problem för en hållbar lösning, skicka ett meddelande till honom via; dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...