4 februari 2020

Tisdagstrion v.6: Vilda djur

Ugglan & Bokens tisdagstrio handlar den här veckan om vilda djur med anledning av vargens dag den 4 februari.

Detta tycker jag var ett väldigt svårt tema och på några böcker är det kanske lite långsökt, men jag tänker helt enkelt djur som finns i naturen i vilt tillstånd.

Den första boken blir I vargars följe av Stef Penney. Är ganska länge sedan jag läste den nu, men jag tyckte den var så fantastiskt bra att jag fortfarande kan tänka på den ibland.

Nästa bok får bli en bok jag nyligen läst för andra gången, The Hobbit av J.R.R. Tolkien. I den finns det ju flera typer av djur men jag tänker främst på björnen Beorn.

Sist ut har vi en riktig klassiker, nämligen Harry Potter-böckerna av J.K. Rowling. I den finns det ju också många typer av djur men jag tänker främst på ugglan Hedwig.

28 kommentarer:

 1. I vargars följe låter intressant!

  SvaraRadera
 2. Såg I vargars följe i en annan trio och blir verkligen nyfiken på den. Och djuren i både Hobbit och Harry Potter-världen måste verkligen räknas som vilda!

  SvaraRadera
 3. Björnen Beorn hade jag totalt glömt bort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läste nyligen den boken så hade den färskt i minnet.

   Radera
 4. Stef Penneys bok lyckades jag inte ens slutföra när vi hade den i en bokcirkel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, ja tycke och smak är ju olika men det är ju det som gör läsning så intressant.

   Radera
 5. I vargars följe funderade jag faktiskt på att ha med i min trio, men sen blev det andra böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När man tänker efter finns det många böcker som skulle kunna platsa på listan.

   Radera
 6. I vargars följe är den enda jag inte har läst i din trio :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då vet du vilken bok som är kvar att läsa :)

   Radera
 7. Harry Potter tänkte jag inte ens på

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte att den har massor av djur som är vilda och magiska :)

   Radera
 8. Stef Penneys bok har jag läst och Harry Potter såklart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Harry Potter är det nog många som läst :)

   Radera
 9. I Vargars följe rymdes i min trio också idag!

  SvaraRadera
 10. fin trio! Tolkien lite oväntad liksom Harry Potter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tolkien har jag färskt i minnet och jag tänkte att i HP finns ju massor av olika typer av djur.

   Radera
 11. Trevliga böcker du nämner.

  SvaraRadera
 12. En annorlunda trio, vilket är väldigt kul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte temat var ganska klurigt så när jag funderade var det dessa böcker som dök upp först i skallen.

   Radera
 13. I vargars följe är den enda jag läst, tyckte faktiskt inte alls den var så bra som jag trodde, kanske hade för höga förväntningar eller nåt...

  SvaraRadera
 14. Hej vänner, jag talar uppriktigt ... det kräver hårt arbete, engagemang och engagemang för att göra ett framgångsrikt äktenskapsförhållande varaktigt under en livstid, här är mina sanna levande vittnesbörd om gudomliga bevis till god magisk kärlek spell lösning jag fick från Dr.oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) kärleksläkardoktorn, som hjälpte mig att återställa mitt äktenskap från separationen för några dagar sedan. Mitt namn är Jehona Bekteshi från Stockholm. Efter så mycket kärlek i relation med min make i mer än fyra års äktenskap slutade han mig och han tappade mitt hjärta. Jag gjorde allt för att få honom tillbaka, jag har kontaktkommunikation med några andra spellcaster online men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, jag frågade honom med allt jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog för mig att jag föredrar att kontakta en riktig stavmästare som kunde hjälpa mig att kasta en magisk kärlekskarm för att föra min man hem, men jag är den typ som aldrig tänkt på magisk charm kunde Hjälp, jag hade inget annat val än att prova, jag skickar ett meddelande till Dr.oduduwa e-postadress jag kopierade från en vänner bloggsida postade stavkrasch och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar som min ex make man kommer att återvända till mig innan tre dagar är förbi, Dr.Oduduwa hjälpa mig kastade förtrollningen magiska kärlek spell med användning av foton bild och namn jag skickade till honom och förvånansvärt under den andra dagen, det var runt 04:00. Min ex man ringde mig på mobiltelefon för att be om ursäkt för mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtal och allt han sa var att han var så ledsen för allt gjort fel för att skada mig att han var mycket ångerfull och omvände sig, nu vill han ha mig att återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom vilket var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon vet att jag har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med en snabb, snabb lösning för att få tillbaka min kärleksman hem, allt mitt problem är över.
  Alla som går igenom relationskris eller svårigheter måste skicka meddelande till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat kärlekskrisen som följer; ...
  Kärlek magiska trollformler ring för att hitta sann kärlek
  magisk kärlek återvända stava böner för att föra tillbaka ex kärlekspartner
  Skilsmässor (talisman ring för kärlek dominans och kärlek kraft)
  Anslutning till nya find love trollformler
  Örter och rötter botar mot cancer / HIV-stavning.
  Uppdelningsförhållanden Staver
  Att föra tillbaka en tidigare älskande pojkvän med ljusstake bön
  Du vill bli befordrad på kontoret / Lottery spell magisk ring
  Du måste tillfredsställa din fru på sexbädden (älskar superkraft)
  Dr.Oduduwa kärlek stavning incantation bön är praktisk och du kan förstå varje steg för att få kärlek spell fungera. det finns inga avgifter i samband med böner om du har problem för en hållbar lösning, skicka ett meddelande till honom via; dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...