26 februari 2020

Tv-serie: The Good Place säsong 4

Handling
The show follows Eleanor Shellstrop, an ordinary woman who enters the afterlife and, thanks to some kind of error, is sent to the Good Place instead of the Bad Place, which is definitely where she belongs. While hiding in plain sight from Michael, the wise architect of the Good Place (who doesn't know he's made a mistake), she's determined to shed her old way of living and discover the awesome (or, at least, the pretty good) person within.

Den avslutande säsongen har 14 avsnitt och i huvudrollerna ses bland annat Kristen Bell, Ted Tanson och William Jackson Harper.

Jag såg klart säsongen 31 januari.

Mina tankar
Detta är en serie som jag har följt direkt ändå från början och vilken resa det har varit! På ett vis är jag glad över att serien inte har dragits ut på men samtidigt så känns det lite ledsamt att den är över.

Jag har alltid gillat stämningen, känslan och miljön i serien. Den har varit underhållande, men samtidigt har den lyckats vara lärorik i och med att den ändå handlar så pass mycket om filosofi, vad det betyder att vara en människa och leva och vad som händer efter livets slut.

Den resa som karaktärerna har genomgått har varit väldigt stora och sett över hela seriens gång blir den ännu större. Den inre resa som de har gjort tillsammans och utvecklats till bättre människor är fin och inspirerande att se.

Det är mycket som ska knytas ihop i den sista säsongen och framförallt i de sista avsnitten. The Good Place lyckas med detta riktigt bra. De sista avsnitten lyckas med att vara underhållande, berörande och gör att jag är väldigt nöjd när jag sett den sista scenen.

Som sagt är detta en serie som jag verkligen rekommenderar!

The Good Place säsong 1
The Good Place säsong 2
The Good Place säsong 3

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...