11 februari 2020

Tisdagstrion v. 7: Kärlek med förhinder

Den här veckans trio, som anordnas av Ugglan & Boken, har temat kärlek med förhinder.

Känns som att det finns väldigt många böcker som passar in på detta tema, men ska försöka att bara välja ut tre stycken.

Vi börjar med The Seven Husbands of Evelyn Hugo av Taylor Jenkins Reid. Jag tyckte riktigt bra om den boken och den handlar alltså om en Hollywoodstjärnas liv och hennes olika kärlekar.

En annan bok jag vill lyfta fram är Från och med du av Mhari McFarlane. Detta är lite mot feelgood-hållet, men det finns även en del allvar i hennes böcker.

Sist ut vill jag tipsa om Mitt hjärta går på av Christoffer Holst. Skulle beskriva den som en romantisk komedi men med lite svärta som skapar en del förhinder för de två huvudkaraktärerna.


15 kommentarer:

 1. Evelyn Hugo kanske passar, gillade boken, tack för tipsen.

  SvaraRadera
 2. Jag har inte läst någon av dina men två av dem står i bokhyllan.

  SvaraRadera
 3. Reid har jag läst och Holst känner jag till och författarnamnet Mhari McFarlane känner jag igen

  SvaraRadera
 4. Jag har läst The Seven Husbands of Evelyn Hugo och Från och med du. Tack för tips om Mitt hjärta går på!

  SvaraRadera
 5. Mitt hjärta går på borde jag läsa snart :)

  SvaraRadera
 6. Har läst en annan bok av Mhari McFarlane och jag borde nog läsa fler av henne. Evelyn Hugos män ska jag läsa någon gång.

  SvaraRadera
 7. Nya för mig. Tack för tipsen!

  SvaraRadera
 8. Har inte läst någon av de här böckerna men är jättesugen på The seven husbands of Evelyn Hugo. Tack för tips!

  SvaraRadera
 9. Holst bok är fantastiskt bra! Den första står oläst i hyllan

  SvaraRadera
 10. Mitt hjärta går på är så bra. Tack för övriga tips.

  SvaraRadera
 11. Tre olästa böcker för mig, tack för tips!

  SvaraRadera
 12. Den av holst har jag läst, fast den enda av honom :) charmiga.

  SvaraRadera
 13. Mitt hjärta går på tycker jag mycket om :) Mhairi McFarlane skriver också riktigt bra. The Seven Husbands of Evelyn Hugo är jag riktigt nyfiken på.

  SvaraRadera
 14. Evelyn Hugos bok har jag i hyllan, men har inte läst ännu. Tack för tipsen!

  SvaraRadera
 15. Hej vänner, jag talar uppriktigt ... det kräver hårt arbete, engagemang och engagemang för att göra ett framgångsrikt äktenskapsförhållande varaktigt under en livstid, här är mina sanna levande vittnesbörd om gudomliga bevis till god magisk kärlek spell lösning jag fick från Dr.oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) kärleksläkardoktorn, som hjälpte mig att återställa mitt äktenskap från separationen för några dagar sedan. Mitt namn är Jehona Bekteshi från Stockholm. Efter så mycket kärlek i relation med min make i mer än fyra års äktenskap slutade han mig och han tappade mitt hjärta. Jag gjorde allt för att få honom tillbaka, jag har kontaktkommunikation med några andra spellcaster online men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, jag frågade honom med allt jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog för mig att jag föredrar att kontakta en riktig stavmästare som kunde hjälpa mig att kasta en magisk kärlekskarm för att föra min man hem, men jag är den typ som aldrig tänkt på magisk charm kunde Hjälp, jag hade inget annat val än att prova, jag skickar ett meddelande till Dr.oduduwa e-postadress jag kopierade från en vänner bloggsida postade stavkrasch och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar som min ex make man kommer att återvända till mig innan tre dagar är förbi, Dr.Oduduwa hjälpa mig kastade förtrollningen magiska kärlek spell med användning av foton bild och namn jag skickade till honom och förvånansvärt under den andra dagen, det var runt 04:00. Min ex man ringde mig på mobiltelefon för att be om ursäkt för mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtal och allt han sa var att han var så ledsen för allt gjort fel för att skada mig att han var mycket ångerfull och omvände sig, nu vill han ha mig att återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom vilket var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon vet att jag har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med en snabb, snabb lösning för att få tillbaka min kärleksman hem, allt mitt problem är över.
  Alla som går igenom relationskris eller svårigheter måste skicka meddelande till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat kärlekskrisen som följer; ...
  Kärlek magiska trollformler ring för att hitta sann kärlek
  magisk kärlek återvända stava böner för att föra tillbaka ex kärlekspartner
  Skilsmässor (talisman ring för kärlek dominans och kärlek kraft)
  Anslutning till nya find love trollformler
  Örter och rötter botar mot cancer / HIV-stavning.
  Uppdelningsförhållanden Staver
  Att föra tillbaka en tidigare älskande pojkvän med ljusstake bön
  Du vill bli befordrad på kontoret / Lottery spell magisk ring
  Du måste tillfredsställa din fru på sexbädden (älskar superkraft)
  Dr.Oduduwa kärlek stavning incantation bön är praktisk och du kan förstå varje steg för att få kärlek spell fungera. det finns inga avgifter i samband med böner om du har problem för en hållbar lösning, skicka ett meddelande till honom via; dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...