3 februari 2020

Veckoplanering v. 6

Läsningen de senaste veckorna har väl inte varit på topp, har varit så mycket annat att göra så av den anledningen har jag hoppat över att göra dessa veckoplaneringar.

Den här veckan vet jag att jag kommer hinna läsa ut åtminstone en bok, men jag hoppas såklart på lite till.

Tillsammans med Camilla har jag läst The Hero of Ages av Brandon Sanderson som alltså är den avslutande delen i den första Mistborntrilogin. Jag har tyckt om alla hans tidigare böcker och denna kommer få ett högt betyg.

Efter det har vi tänkt börja läsa Thunderhead av Neal Shusterman som är uppföljaren till Scythe. Tyckte mycket om den boken så har höga förhoppningar även på denna.

Jag kämpar på med Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck. Tänker försöka ta mig i kragen och läsa ut den nu. Jag gillar historien, men det har kommit så mycket annat emellan.

I den readalong som jag är med i är det dags att börja med The Fellowship of the Ring av J.R.R. Tolkien. Den är tänkt att läsas under februari och mars så den kommer vara ett ganska långt projekt. Dock känns det väldigt spännande att börja läsa den.

I min lilla TBR för månaden satte jag även upp Berör och förstör: dikter för unga och denna tänker jag också börja med under veckan. Funderar på att läsa några dikter just före jag går i säng. Jag är inte alls van vid att läsa poesi så detta tycker jag ska bli riktigt intressant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...