13 februari 2020

Tv-serie: Royal Pains säsong 2

Handling
Hank har ett toppenjobb som läkare, han är förlovad med drömkvinnan samt populär bland kollegor. En dag dör sjukhusets styrelseordförande på Hanks operationsbord och han får sparken, samt blir bannlyst från stan. På semester i Hamptons upptäcker Hank att fler än en person behöver honom som läkare. De flesta av hans nya klienter vill hålla sina åkommor hemliga, då de tillhör den riktiga gräddan i USA.

Den andra säsongen har 22 avsnitt och i huvudrollerna ses bland annat Mark Feuerstein, Paul Costanzo, Reshme Shetty och Jill Flint.

Jag såg klart säsongen 12 januari.

Mina tankar
Det gick ganska lång tid mellan att jag såg första och andra säsongen, men jag tyckte det gick hyfsat snabbt att komma in i det hela. Sen blir man hjälpt av en liten resumé för att fräscha upp minnet.

Detta är långt ifrån det bästa jag sett, men jag gillar att se läkarserier. Denna är av det enklare slaget, men tycker den är ganska underhållande. Det som kanske skiljer den ifrån en del andra är att den inte bara utspelar sig på ett sjukhus, utan mest handlar om privatläkare som gör hembesök.

En del storylines tycker jag blir lite tjatiga, men så finns det en del andra som är mer intressanta. I denna serier föredrar jag de mer lättsammare och komiska avsnitten. Ett av avsnitten är en egen version av Baksmällan och det är riktigt underhållande.

Många karaktärer återkommer också och jag gillar hur serien driver lite med de välbärgade och att de  vurmar lite mer för de utsatta och de med lägre status.

Avsnitten är ganska fristående, men det finns en del trådar som håller ihop serien. Det slutar också med en liten cliffhanger, men jag kommer nog vänta ett tag med att se nästa säsong.

Hur säsongen slutar
Evan åker till Europa med sin flickvän för att vara gäst på Divyas bröllop och dessutom reda runt i Europa. Divya och hennes fästman blir stoppade på flygplatsen då de misstänker att de kan ha blivit smittade av en sjukdom och måste vara i karantän. Divya försöker stoppa bröllopet då hon inte vill gifta sig med Raj, då de båda blir tvingade till att gifta sig. Hank fortsätter vara i The Hamptons och Hank och Evans far är i fängelse.

Royal Pains säsong 1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...