16 februari 2020

Min bokresa #77 - Bokserier och deckare

Nu har jag kommit fram till huset och försökt landa lite. Sitter och tittar lite på skidskyttet emellanåt också.

Den här veckan handlar bokresan om deckar- och thrillerserier som man läser.

Jag är lite tudelad till att allt ska bli serier. En del gånger kan jag tycka att det inte är nödvändigt och sen tänker jag också att författarna kanske blir less på att skriva om samma karaktärer bok ut och bok in.

Som läsare är ju risken också att man tröttnar på en deckarserie. Jag brukar sällan ha det problemet. Mitt problem är snarare att jag har väldigt många påbörjade deckarserier men som jag inte kommer mig för att slutföra.

När jag kollar lite i mitt bloggarkiv så hittar jag flera serier som jag bara läst någon enstaka bok ur och jag har inte lika många som jag har ligger i fas med.

Författare vars deckarserier jag läser:
Kristina Appelqvist
Belinda Bauer
Samuel Bjørk
SJ Boltons Lacey Flint
Christoffer Carlsson
Ann Cleeves Shetlandskvartett
Jan-Erik Fjell
Tana French
Elizabeth George
Carin Gerhardsen
Elly Griffiths böcker om Ruth Galloway
Mari Jungstedt
Lars Kepler
Anna Lihammer
Peter May
Jonas Moström
Jo Nesbø
Nele Neuhaus
Kristina Ohlsson
Louise Penny
Ninni Schulman

Författare vars bokserier jag ligger i fas med
Lina Bengtsdotter
Camilla Grebe
Niklas Natt och Dag
Camilla Läckberg
Viveca Sten
Amanda Tell

Kan tilläggas att jag också läser Agatha Christies deckare som ju också kan sägas vara en serie, men där är jag inte lika noga på att läsa böckerna i "rätt" ordning.

2 kommentarer:

 1. När jag läste igenom din lista såg jag att jag missat Kepler, Appelquist, Christoffer Carlsson och säkert även Ann Cleves, har läst Cleves fyra första shetlandsserie

  SvaraRadera
 2. Hej vänner, jag talar uppriktigt ... det kräver hårt arbete, engagemang och engagemang för att göra ett framgångsrikt äktenskapsförhållande varaktigt under en livstid, här är mina sanna levande vittnesbörd om gudomliga bevis till god magisk kärlek spell lösning jag fick från Dr.oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) kärleksläkardoktorn, som hjälpte mig att återställa mitt äktenskap från separationen för några dagar sedan. Mitt namn är Jehona Bekteshi från Stockholm. Efter så mycket kärlek i relation med min make i mer än fyra års äktenskap slutade han mig och han tappade mitt hjärta. Jag gjorde allt för att få honom tillbaka, jag har kontaktkommunikation med några andra spellcaster online men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, jag frågade honom med allt jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog för mig att jag föredrar att kontakta en riktig stavmästare som kunde hjälpa mig att kasta en magisk kärlekskarm för att föra min man hem, men jag är den typ som aldrig tänkt på magisk charm kunde Hjälp, jag hade inget annat val än att prova, jag skickar ett meddelande till Dr.oduduwa e-postadress jag kopierade från en vänner bloggsida postade stavkrasch och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar som min ex make man kommer att återvända till mig innan tre dagar är förbi, Dr.Oduduwa hjälpa mig kastade förtrollningen magiska kärlek spell med användning av foton bild och namn jag skickade till honom och förvånansvärt under den andra dagen, det var runt 04:00. Min ex man ringde mig på mobiltelefon för att be om ursäkt för mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtal och allt han sa var att han var så ledsen för allt gjort fel för att skada mig att han var mycket ångerfull och omvände sig, nu vill han ha mig att återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom vilket var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon vet att jag har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med en snabb, snabb lösning för att få tillbaka min kärleksman hem, allt mitt problem är över.
  Alla som går igenom relationskris eller svårigheter måste skicka meddelande till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat kärlekskrisen som följer; ...
  Kärlek magiska trollformler ring för att hitta sann kärlek
  magisk kärlek återvända stava böner för att föra tillbaka ex kärlekspartner
  Skilsmässor (talisman ring för kärlek dominans och kärlek kraft)
  Anslutning till nya find love trollformler
  Örter och rötter botar mot cancer / HIV-stavning.
  Uppdelningsförhållanden Staver
  Att föra tillbaka en tidigare älskande pojkvän med ljusstake bön
  Du vill bli befordrad på kontoret / Lottery spell magisk ring
  Du måste tillfredsställa din fru på sexbädden (älskar superkraft)
  Dr.Oduduwa kärlek stavning incantation bön är praktisk och du kan förstå varje steg för att få kärlek spell fungera. det finns inga avgifter i samband med böner om du har problem för en hållbar lösning, skicka ett meddelande till honom via; dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...