3 februari 2020

Tänk snabbt v.6

Den här veckan hakar jag på Enligt O:s tänk snabbt-utmaning.

Bragdguldet eller Jerringpriset?
Jag föredrar nog ändå Jerringpriset på grund av att det är ett publikpris. Visst finns det vissa problem med den typen av priser och det brukar alltid bli debatt. Det jag tycker är så kul med priset är att det är personer från många olika idrotter och visar hur stort och brett Idrottssverige är. Tove Alexandersson är definitivt en värdig Jerringprisvinnare!

Drama eller action?
Helst en blandning av både ock. Det brukar också gå lite i perioder vad jag föredrar. Gillar det lite högre tempot med action och att man inte behöver tänka så mycket.

Mellofrälst eller melloskeptiker?
Detta är lite svårare, men jag har blivit något av en melloskeptiker när jag tidigare var mellofrälst. Tycker upplägget är ganska långdraget och jag vet ganska säkert utifrån artisterna vilka som kommer gå vidare. Såg inte första deltävlingen, men hade alla rätt när det gällde vilka som gick vidare utan att ens ha lyssnat på låtarna.

Debutanter eller säkra kort?
Jag gillar debutanter, men det finns något av en trygghet i säkra kort.

Pocketböcker eller inbundna böcker?
Inbundna är skönare att läsa, men pocket är kanske mer praktiskt.

6 kommentarer:

  1. Jag gillar också debutanter men det är något speciellt med favoritförfattare.

    SvaraRadera
  2. Kan hålla med om att mello blivit lite väl långdraget och det är egentligen inte spännande alls i finalen när alla låtar redan hörts en massa gånger. Samtidigt kan jag inte låta bli att titta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det brukar bli så att man ser finalerna i alla fall.

      Radera
  3. Åh vad skoj. Satt och tänkte på en liknande kategori att lägga till på bloggen. Jag är lite av en skeptiker i mello - sammanhang. Tvekar ibland på vissa låtar och artisters nummer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att höra att man inte är den ende :)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...