9 januari 2020

Helgfrågan v.2: Bloggnamn & planer för året


Det är länge sedan jag var med på Mias helgfråga, men nu kände jag att det var dags igen.

Hur kom ditt bloggnamn till?
I efterhand kan jag känna att detta namn är lite fantasilöst, men det känns också besvärligt att försöka ändra namnet. Det enda som är lite annorlunda är väl stavningen på mitt namn, men det är bara för att det ska se lite annorlunda ut.

Bonusfråga: Vad har du för planer för 2020?
Mina planer för året är mest studierelaterade och det är de som jag kommer dela med här.

I slutet av denna månad går vi ut på vår långa praktikperiod, tror den är mellan 8-10 veckor om jag inte minns fel och efter det är det dags för uppsatsskrivning och förhoppningsvis godkända betyg.

I nuläget är jag inne på att studera ett tredje år till hösten och därmed få en kandidatexamen i statsvetenskap.

Planer för bloggen och läsningen under året är att fortsätta med bloggandet och läsandet i den takt det går och så skulle jag vilja bli bättre på att delta i olika bloggaktiviteter.

17 kommentarer:

 1. olika stavningar kan göra mig förvirrad...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men när namnet är detsamma spelar det mindre roll

   Radera
 2. Oj då, läser du annan litteratur än skönlitteratur.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I perioder så blir det annan typ av läsning. Men det här årets kurser har haft relativt lite läsning då jag läst anatomi och nu statistik

   Radera
 3. Oj! Du har en del bollar i luften ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kanske det :) Men behöver få läsa "vanliga" böcker också för att koppla av.

   Radera
 4. Du har fullt upp låter det som, hoppas du får lite ledigt också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förra året blev det någon vecka i början av sommaren och så någon vecka i slutet :)

   Radera
 5. Jag har lite studierelaterade planer också, bara jag får det att bli till något..

  SvaraRadera
 6. Statsvetenskap?! Vad spännande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Faktiskt, har lärt mig mycket nytt. Sen är min utbildning väldigt vårdinriktad men själva utbildningen är ju bred.

   Radera
 7. Statsvetenskap måste vara väldigt intressant att lära sig om!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inget man blir dummare av i alla fall :)

   Radera
 8. Jag tycker ju inte det är fantasilöst, för jag har också mitt namn i bloggnamet ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nej det funkar ju bra ändå :) Då vet man ju vem det är.

   Radera
 9. Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det kom till en punkt när han engagerade sig i en relation med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kom från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-årsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdagen, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att han hade sex med sin kollega.
  Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta ett bra stavaggregat, för det första trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom.
  Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom sju dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
  Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, örtmedicin mot sjukdom, HIV, könssjukdomar, astma, artrit, könsbräcka, stroke eller någon slags sjukdom, andligt problem , Jobbfrämjande, Lider du av potensproblem, erektionsproblem, tittare som läser mitt inlägg som behöver någon hjälp angående livsutmaningar bör kontakta PROFET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +37258031247
  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...