17 januari 2020

Helgfrågan v.3: Header


Även den här veckan hakar jag på Mias helgfråga.


Den här veckan är frågan: Är du nöjd med din header? Hur skapade du den?

Ärligt talat vet jag inte riktigt hur jag skapade den. Jag tror någon gång att jag mest satt och lekte och fixade lite med bloggen och så hittade jag att man kunde lägga till en bild så på den vägen är det.

Sen är jag väldigt dålig på att veta hur man ska ändra och få till utseende på blogger så jag gör det som är enklast.

Utseendet är jag ganska nöjd med, både bilden som jag ändrade för ett tag sedan och färgtemat på själva bloggen.

Bonusfrågan var att komma med förslag på helgfrågor och det tänker jag klura på lite till.

16 kommentarer:

 1. Bilden du har med bokbladen som bildar ett hjärta är jättefin!

  SvaraRadera
 2. boksidor passar ju... jag gör också det enklaste, tycker om att fota, det tar inte många minuter att byta header.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När man väl har kommit på hur man ska göra det :)

   Radera
 3. du har verkligen ingen anledning att byta header! bloggens innehåll det viktigaste

  SvaraRadera
 4. Gillar din header, passar så bra ihop med bloggens inriktning och innehåll!

  SvaraRadera
 5. Din header är ju väldigt fin och passar perfekt till innehållet. Jag och andra som byter header ganska ofta gör det nog därför att vi även gillar att fota och fixa med bilderna. Och jag som, åtminstone tidigare, skrev inlägg ganska ofta blev less på min bloggs utseende efter ett tag och måste byta header för att jag själv skulle få omväxling.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut att man måste få omväxling ibland och har man ett fotointresse är det ju super att kunna kombinera.

   Radera
 6. Mycket passande bild! Och man ska ju göra som man tycker är bäst själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det är ju helt frivilligt om man vill ha en bild eller inte.

   Radera
 7. Mycket fin och passande header-bild till en bokblogg! Finlir görs på Blogger genom att gå in på Tema och välja Anpassa... om du skulle få för dig att komplicera saker o ting. ;)

  SvaraRadera
 8. Jättefin bild som passar riktigt bra som header på en bokblogg.

  SvaraRadera
 9. Man vet vad bloggen handlar om när man ser din header. 👍

  SvaraRadera
 10. Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det kom till en punkt när han engagerade sig i en relation med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kom från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-årsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdagen, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att han hade sex med sin kollega.
  Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta ett bra stavaggregat, för det första trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom.
  Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom sju dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
  Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, örtmedicin mot sjukdom, HIV, könssjukdomar, astma, artrit, könsbräcka, stroke eller någon slags sjukdom, andligt problem , Jobbfrämjande, Lider du av potensproblem, erektionsproblem, tittare som läser mitt inlägg som behöver någon hjälp angående livsutmaningar bör kontakta PROFET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +37258031247
  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...