24 januari 2020

Läsplanering februari


Januari är snart över och inte har jag hunnit läsa något av det jag hade i min TBR för januari.

Därför hade jag tänkt att februari skulle bli en månad där jag ska försöka läsa de böcker som jag inte hunnit med tidigare.

Ändå har jag planerat in några böcker jag skulle vilja läsa under månaden om jag hinner med.

Först ut är en diktsamling, Berör och förstör: dikter för unga. Dikter är inte något som jag brukar läsa, men jag läste om denna antologi på någon blogg och blev så nyfiken på den.

En annan bok jag skrivit upp på min TBR efter att ha sett hur många inlägg både på Facebookgrupper och bloggar är Nora eller brinn Oslo brinn av Johanna Frid. Av någon anledning hade jag fått för mig att det var en tegelsten, men det är den ju inte. Jag hade inte heller förstått att den handlar bland annat om endometrios så jag är nyfiken på att läsa den.

En sista bok jag sätter upp på min TBR är Clockwork Angel av Cassandra Clare som är den första delen i hennes andra serie The infernal devices. Jag vill ju gärna läsa hennes första serie och enligt författaren själv ska man mellan del 3 och 4 i den serien läsa den här trilogin. Lite förvirrat alltså. Handlingen verkar i alla fall spännande och jag fram emot att få läsa steampunk.

Under februari och mars är det också dags att läsa The Fellowship of the Ring av J.R.R. Tolkien i den readalong som jag deltar i. Den serien har jag inte läst förut och filmerna är det väldigt länge sedan jag såg så det ska bli kul.

2 kommentarer:

 1. Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det kom till en punkt när han engagerade sig i en relation med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kom från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-årsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdagen, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att han hade sex med sin kollega.
  Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta ett bra stavaggregat, för det första trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom.
  Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom sju dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
  Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, örtmedicin mot sjukdom, HIV, könssjukdomar, astma, artrit, könsbräcka, stroke eller någon slags sjukdom, andligt problem , Jobbfrämjande, Lider du av potensproblem, erektionsproblem, tittare som läser mitt inlägg som behöver någon hjälp angående livsutmaningar bör kontakta PROFET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +37258031247
  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  SvaraRadera
 2. Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...