20 januari 2020

Tänk snabbt v.4

Ikväll känner jag mig ganska trött, har gjort första dagen på min praktik så det har varit många nya intryck.

För att varva ned tänkte jag i alla fall göra Tänk snabbt som kommer från Enligt O.

Guldbaggegalan eller Oscarsgalan?
Inte för att jag föredrar någon av galorna, men hellre Oscarsgalan.

feelgood eller deckare?
För tillfället föredrar jag deckare, antar att lusten efter feelgood kommer bli starkare mot våren och sommaren.

bokserier eller fristående böcker?
Jag gillar både ock, men det finns något väldigt skönt med att få en komplett historia i en bok.

bok som tv-serie eller bok som film?
Går ju att få med så mycket mer innehåll i en tv-serie än en film.

te eller kaffe?
Alltid te! Har inte lärt mig att dricka kaffe...

7 kommentarer:

 1. Vi tänker väldigt lika. Jag dricker både kaffe och te, mest för att vakna på morgonen.

  SvaraRadera
 2. Ganska lika ändå! Det bästa med serier är att karaktärerna är bekanta och det blir vilsamt. Det sämsta är att de aldrig tar slut när de borde ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en del kan ju bli väldigt långdragna!

   Radera
 3. Jag dricker mest te men vill ha en cappuccino ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae, jag håller mig helt och hållet till te tror jag :)

   Radera
 4. Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det kom till en punkt när han engagerade sig i en relation med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kom från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-årsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdagen, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att han hade sex med sin kollega.
  Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta ett bra stavaggregat, för det första trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom.
  Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom sju dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
  Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, örtmedicin mot sjukdom, HIV, könssjukdomar, astma, artrit, könsbräcka, stroke eller någon slags sjukdom, andligt problem , Jobbfrämjande, Lider du av potensproblem, erektionsproblem, tittare som läser mitt inlägg som behöver någon hjälp angående livsutmaningar bör kontakta PROFET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +37258031247
  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...