31 januari 2020

Helgfrågan v. 5 : Böcker i hemmen & motion


För att starta upp fredagen tänkte jag svar på Mias helgfråga efter att ha funderat lite på den igår kväll.

Du är hemma hos någon du tycker om och respekterar. Vilken bok skulle du vilja se på nattduksbordet? Hur skulle du reagera om personen inte hade några synliga böcker alls i sin bostad? 

Det skulle absolut inte få mig att tycka sämre om personen, alla är ju olika. Men visst är det roligt om man ser att personen har böcker och då får man ju genast fler saker att prata om. Jag tycker inte att det måste finnas en speciell typ av böcker.

Bonusfråga: Den 1/2 är det löpningens dag så jag  undrar om ni utöver något idrott eller motionerar?

Kan börja med att säga att jag inte alls tycker om löpning, det verkar så fruktansvärt tråkigt eller så fattar jag helt enkelt inte grejen.

Det blir mycket promenader och för tillfället är det en hel del snöskottning vilket jag ändå räknar till vardagsmotion.

Utöver det så försöker jag att åka skidor lite nu och då.

21 kommentarer:

 1. jag tycker det är tråkigt med promenader... :)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar promenader, måste sätta fart på mitt motionerande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bra för både kroppen och knoppen :)

   Radera
 3. Jag har försökt med löpning, men har insett att det inte är min grej, föredrar promenader.

  SvaraRadera
 4. Här har det inte blivit någon bonusmotion med snöskottning den här vintern.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ganska less på snöskottningen, så tycker det låter ganska skönt :)

   Radera
 5. Promenader och snöskottning har varit den senaste veckans motion även här. :)

  SvaraRadera
 6. Under en period joggade jag tillsammans med min brorsdotter flera kvällar i veckan. I början var det hemskt, men efter ganska kort tid kändes det lätt att springa och det var, måste jag erkänna, en skön känsla. Men löpning är inte för mig, det är ingenting som jag fortsatt med eftersom jag inte tycker att det är roligt. Jag rider och styrketränar istället. Att röra på sig är alltid bra, men man skall nog inte försöka tvinga sig till något man inte gillar, då rinner det ändå ut i sanden förr eller senare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aboslut, tror också att nyckeln är att hitta något man trivs med.

   Radera
 7. Promenader är bra för att lyssna på ljudböcker. De är kanon. Människor får gärna vara bokhyllelösa men det är tråkigt tycker jag. Mest för dem själva.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ljudböcker har jag inte kommit på grejen med, men det brukar bli en del podcasts.

   Radera
 8. Jo, det har du rätt i, böcker är något som engagerar och sätter igång meningsutbyten av olika slag. Böcker har många positiva funktioner. Och ska jag vara ärlig har jag nog aldrig varit hos någon som inte haft några böcker ö.h.t.. ;) Snöskottning har det här inte blivit något alls denna "vinter" (än), snösläde och skyffel står oanvända på altan. Konstig vinter, förra året denna tid var det mängder av snö.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så olika, för några veckor hade vi inte alls så mycket snö som vi brukar men nu har det snöat rätt rejält i några veckor.

   Radera
 9. Det är skönt med promenader. Skidåkning har aldrig tilltalat mig. Har inte riktigt kommit överens med skidor och stavar :)

  SvaraRadera
 10. Det är ganska kul att granska andra människors bokhyllor ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, undrar hur mycket man kan lära sig om en människa bara utifrån bokhyllornas innehåll.

   Radera
 11. Hej vänner, jag talar uppriktigt ... det kräver hårt arbete, engagemang och engagemang för att göra ett framgångsrikt äktenskapsförhållande varaktigt under en livstid, här är mina sanna levande vittnesbörd om gudomliga bevis till god magisk kärlek spell lösning jag fick från Dr.oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) kärleksläkardoktorn, som hjälpte mig att återställa mitt äktenskap från separationen för några dagar sedan. Mitt namn är Jehona Bekteshi från Stockholm. Efter så mycket kärlek i relation med min make i mer än fyra års äktenskap slutade han mig och han tappade mitt hjärta. Jag gjorde allt för att få honom tillbaka, jag har kontaktkommunikation med några andra spellcaster online men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, jag frågade honom med allt jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog för mig att jag föredrar att kontakta en riktig stavmästare som kunde hjälpa mig att kasta en magisk kärlekskarm för att föra min man hem, men jag är den typ som aldrig tänkt på magisk charm kunde Hjälp, jag hade inget annat val än att prova, jag skickar ett meddelande till Dr.oduduwa e-postadress jag kopierade från en vänner bloggsida postade stavkrasch och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar som min ex make man kommer att återvända till mig innan tre dagar är förbi, Dr.Oduduwa hjälpa mig kastade förtrollningen magiska kärlek spell med användning av foton bild och namn jag skickade till honom och förvånansvärt under den andra dagen, det var runt 04:00. Min ex man ringde mig på mobiltelefon för att be om ursäkt för mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtal och allt han sa var att han var så ledsen för allt gjort fel för att skada mig att han var mycket ångerfull och omvände sig, nu vill han ha mig att återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom vilket var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon vet att jag har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med en snabb, snabb lösning för att få tillbaka min kärleksman hem, allt mitt problem är över.
  Alla som går igenom relationskris eller svårigheter måste skicka meddelande till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat kärlekskrisen som följer; ...
  Kärlek magiska trollformler ring för att hitta sann kärlek
  magisk kärlek återvända stava böner för att föra tillbaka ex kärlekspartner
  Skilsmässor (talisman ring för kärlek dominans och kärlek kraft)
  Anslutning till nya find love trollformler
  Örter och rötter botar mot cancer / HIV-stavning.
  Uppdelningsförhållanden Staver
  Att föra tillbaka en tidigare älskande pojkvän med ljusstake bön
  Du vill bli befordrad på kontoret / Lottery spell magisk ring
  Du måste tillfredsställa din fru på sexbädden (älskar superkraft)
  Dr.Oduduwa kärlek stavning incantation bön är praktisk och du kan förstå varje steg för att få kärlek spell fungera. det finns inga avgifter i samband med böner om du har problem för en hållbar lösning, skicka ett meddelande till honom via; dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...