21 januari 2020

En bok - olika omslag

Den här veckan är det dags att visa upp ytterligare en bok med olika omslag.

Den här gången tänkte jag visa upp Läsarna i Broken Wheel rekommenderar av Katarina Bivald.

Svenska originalomslaget


Ett av de engelska omslagen

Danskt omslag

Portugisiskt omslag

Alla omslagen har ju en sak gemensamt, de har böcker på omslaget. Det tycker jag är en rolig och fin detalj. 

Det svenska tycker jag är fint och ändå ganska enkelt, även om det innehåller lite detaljer så tar det inte över. 

Det danska gillade jag från början med bokhyllan, men sen märkte jag att det är människor i bokhyllan så då tycker jag inte det är lika snyggt. Jag hade föredragit om bokhyllan utan människor i den. Jag gillar själva typsnittet på titeln. 

Det portugisiska omslaget är väl trevligt och så, men jag tycker inte riktigt att människan på omslaget passar in. Jag tycker inte riktigt att det passar som ett bokomslag, även om det är en trevlig bild. Däremot gillar jag dalahästen på omslaget - typiskt svenskt. 

Det blåa engelska omslaget tycker jag är väldigt fint, framförallt gillar jag den nyansen av blått, boken och de gula detaljerna. 

Den här gången får jag nog utse det engelska omslaget till min favorit.

Vad tycker ni om omslagen?5 kommentarer:

 1. Gillade verkligen det danska! :)

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Tycker också att det är kul att se hur olika omslagen kan vara.

   Radera
 3. Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det kom till en punkt när han engagerade sig i en relation med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kom från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-årsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdagen, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att han hade sex med sin kollega.
  Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta ett bra stavaggregat, för det första trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom.
  Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom sju dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
  Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, örtmedicin mot sjukdom, HIV, könssjukdomar, astma, artrit, könsbräcka, stroke eller någon slags sjukdom, andligt problem , Jobbfrämjande, Lider du av potensproblem, erektionsproblem, tittare som läser mitt inlägg som behöver någon hjälp angående livsutmaningar bör kontakta PROFET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +37258031247
  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...