6 januari 2020

Veckoplanering v.2


Läsningen under årets första vecka gick ganska trögt och jag har fortfarande flera av de böckerna påbörjade. Dock kommer nog en del av böckerna läsas ut under veckan.

Tillsammans med Camilla läser jag Ingenting mindre än ett mirakel av Markus Zusak och den kommer nog också bli utläst under veckan. Jag har haft lite svårt att komma in i boken. vet inte om det är språket eller karaktärerna. Dåtidshistorien är mycket mer intressant än den nutida.

Jag läser också Juldagar av Jeanette Winterson och den kommer också bli utläst under veckan. Tycker riktigt bra om novellerna och att de tar upp olika saker med julen såsom kommersialiseringen men också ensamheten som kan uppkomma.

Jag läser också Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck. Gillar historien såhär långt, det är riktigt bra feelgood. Förhoppningen är att kunna läsa ut den under veckan.

Den readalong som jag är med i ska till att läsa The Hobbit av J.R.R. Tolkien denna månad så jag tänker börja med den boken nu, men räknar med att den kommer ta resten av månaden att läsa ut. Det är en omläsning så det ska bli intressant att se om mitt omdöme förändras något.

Jag hoppas också att jag ska hinna börja läsa Annars skjuter jägaren mig av Nele Neuhaus så att jag kan få lägga den till läst-högen någon gång.1 kommentar:

 1. Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det kom till en punkt när han engagerade sig i en relation med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kom från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-årsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdagen, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att han hade sex med sin kollega.
  Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta ett bra stavaggregat, för det första trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom.
  Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom sju dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
  Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, örtmedicin mot sjukdom, HIV, könssjukdomar, astma, artrit, könsbräcka, stroke eller någon slags sjukdom, andligt problem , Jobbfrämjande, Lider du av potensproblem, erektionsproblem, tittare som läser mitt inlägg som behöver någon hjälp angående livsutmaningar bör kontakta PROFET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +37258031247
  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...