19 januari 2020

Min bokresa #74 - favoritförfattare eller blivande favoritförfattare

Söndag förmiddag och jag tänkte svara på bokresan som Camilla håller i innan det är dags att starta dagen på riktigt.

Den här handlar det om favoritförfattare eller blivande favoritförfattare.

Nu började jag fundera på vad det är som gör någon till ens favoritförfattare för spontant känner jag att jag har många som kvalar in på den listan. Bara förra året tyckte jag att jag upptäckte så många nya författare. Dessutom tycker jag att sånt kan variera också från gång till gång, det blir aldrig samma svar.

Men jag tänker helt enkelt lista några favoriter här nedan och så blivande favoriter

Favoriter
Simona Ahrnstedt
Elly Griffiths
Anna Jakobsson Lund
Gillian Flynn
Brandon Sanderson

Blivande favoriter
Karin Slaughter
Chimamanda Ngozi Adichie
Camilla Grebe

2 kommentarer:

 1. Ja, är det inte svårt att säga vem som är ens favoritförfattare. Skulle kunna ha flera på mina listor som jag skrev. Håller även med om de du skrev förutom Simona Ahrnstedt som jag inte har läst än.

  SvaraRadera
 2. Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det kom till en punkt när han engagerade sig i en relation med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kom från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-årsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdagen, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att han hade sex med sin kollega.
  Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta ett bra stavaggregat, för det första trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom.
  Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom sju dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
  Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, örtmedicin mot sjukdom, HIV, könssjukdomar, astma, artrit, könsbräcka, stroke eller någon slags sjukdom, andligt problem , Jobbfrämjande, Lider du av potensproblem, erektionsproblem, tittare som läser mitt inlägg som behöver någon hjälp angående livsutmaningar bör kontakta PROFET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +37258031247
  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...