28 januari 2020

Länktisdag #48

Den här tisdagen tänkte jag att jag skulle visa upp lite länkar och sådant som jag reagerat på den senaste tiden.

1. Johanna Lundin som boktipsare i Go´kväll. Johanna Lundin som nog är ganska känd inom bokbloggarvärlden har börjat som boktipsare i Go kväll. Programmet finns såklart på SVTplay.

2. Tänker tipsa om ytterligare ett tv-program som har lite sportanknytning, Sverige mot Norge, som finns på TV4Play. Kända skididrottare och skidskyttare från både Norge och Sverige samlas på en ö för att tävla och diskutera sina karriärer. Påminner en del om Mästarnas mästare. Jag tycker detta är riktigt underhållande och det är kul att få profiler såsom Charlotte Kalla, Hanna Öberg, Therese Johaug och Petter Northug i helt andra sammanhäng.

3. Allra sist vill jag tipsa om en podcast som heter Currently reading. Detta är en podcast som jag nyligen hittat men den får verkligen min läslust att växa. Två kvinnor som veckovis samtalar om böcker de läst och sina läsupplevelser. Avsnitten innehåller också en fördjupning med ett tema, ex tv-serier som paras ihop med böcker. Väldigt mysig är den också.

4. Fannys journal har tipsat om en hel drös med böcker där naturen lyfts fram.

4 kommentarer:

 1. Åh tack för länken! Kul att du gillade det, det var ett litet projekt att skrapa fram dem, men användbart att kunna kika tillbaka på när man vill ha lite förslag framöver :)

  SvaraRadera
 2. Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det kom till en punkt när han engagerade sig i en relation med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kom från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-årsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdagen, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att han hade sex med sin kollega.
  Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta ett bra stavaggregat, för det första trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom.
  Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom sju dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
  Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, örtmedicin mot sjukdom, HIV, könssjukdomar, astma, artrit, könsbräcka, stroke eller någon slags sjukdom, andligt problem , Jobbfrämjande, Lider du av potensproblem, erektionsproblem, tittare som läser mitt inlägg som behöver någon hjälp angående livsutmaningar bör kontakta PROFET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +37258031247
  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  SvaraRadera
 3. Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...