5 januari 2020

Min bokresa #71 - 20 böcker jag vill läsa 2020

Den här veckan består Camillas bokresa av att man själv väljer ut fritt antal böcker man vill läsa under 2020.

Jag har själv valt att redovisa 20 böcker av den enkla anledningen att jag gillar hur det hänger ihop med året.

Jag är ju en person som gillar att planera och göra listor, men sedan kan jag vara sämre på att faktiskt genomföra det jag planerat.

Ska spara denna lista och i slutet av året se vilka böcker som jag lyckats läsa.

En del av böckerna är fortsättningar i serier, medan andra är nya serier och fristående böcker jag vill läsa.

1. De två avslutande delarna i Carin Gerhardsens Hammarbyserie.

2. Lord of the rings-serien av J.R.R. Tolkien

3. Jane Eyre av Charlotte Brontë

4. Unga kvinnor av Louisa May Alcott

5. Czentes omega av Anna Jakobsson Lund

6. Nora eller brinn oslo brinn av Johanna Frid

7. Americanah av Chimamanda Ngozi Adichie

8. Kråkornas fest av George R.R. Martin

9. The Hunger games - trilogin av Suzanne Collins

10. Makten av Naomi Alderman

11. Ruth Galloway-deckare av Elly Griffiths

12. Tjänarinnans berättelse av Margaret Atwood

13. Det kommer aldrig vara över för mig av Mhairi McFarlane

14. De sju systrarna av Lucinda Riley

15. Den hemliga historien av Donna Tartt

16. Historieläraren av Matt Haig

17. Tusen strålande solar av Khaled Hosseini

18. Torka aldrig tårar utan handskar av Jonas Gardell

19. Vända världen rätt av Jennifer Niven

20. Berör och förstör: diktsamling

3 kommentarer:

 1. Du har många bra böcker att läsa under året!

  SvaraRadera
 2. Din lista innehåller böcker som jag gärna vill läsa, som vi inte ens har talat om att läsa ihop plus några som vi sagt att vi ska göra. Så vi har många trevliga läsupplevelser som vi kommer att kunna dela.

  SvaraRadera
 3. Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det kom till en punkt när han engagerade sig i en relation med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kom från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-årsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdagen, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att han hade sex med sin kollega.
  Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta ett bra stavaggregat, för det första trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom.
  Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom sju dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
  Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, örtmedicin mot sjukdom, HIV, könssjukdomar, astma, artrit, könsbräcka, stroke eller någon slags sjukdom, andligt problem , Jobbfrämjande, Lider du av potensproblem, erektionsproblem, tittare som läser mitt inlägg som behöver någon hjälp angående livsutmaningar bör kontakta PROFET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +37258031247
  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...