4 januari 2020

Månadsutvärdering december 2019

Lästa böcker i december:
1. Svärdets makt - George R.R. Martin
2. Tretton skäl varför - Jay Asher
3. Skuggjägaren - Camilla Grebe
4. Jag kommer hem till jul - Joanna Bolouri
5. En klurig jul - Ingelin Angerborn
6. Dolt i mörker - Elly Griffiths

Manliga författare: 2
Kvinnliga författare: 4

Amerikanska författare: 2
Engelska författare: 2
Svenska författare: 2


Antal lästa sidor: 2513
Medelbetyg: 3,6

Snyggast omslag: Skuggjägaren

Månadens bästa bok: Svärdets makt
Månadens mest spännande: Skuggjägaren
Månadens överraskning: Jag kommer hem till jul
Månadens besvikelse: -

Kommentar
En ganska bra läsmånad ändå och jag är nöjd att jag också lyckades läsa några böcker med jultema. Hade nog kunnat bli någon fler bok, men inget jag kommer hänga upp mig på.

Jag var ju också med i Bookbuddyathon under månaden. Lyckades pricka av varje utmaning förutom en, men jag hann börja den boken så jag räknar den ändå som med råge avklarad.

Just nu känner jag väldigt stor läslust och jag hoppas att det ska fortsätta hålla i sig.

Om månadens bästa: Riktigt spännande och bra mot slutet.
Om månadens mest spännande: Jakten på den skyldige var riktigt spännande
Om månadens överraskning: Så mysig!


Filmer och Tv-serier:
Barnmorskan i East End Helgspecial 2019
The Good Place S4E10
Home for Christmas/ Hjem til jul S1E1-S1E6 (säsongsavslutning)
Innan vi dör S2E8 (säsongsavslutning)
Let it snow
Min fantastiska väninna S1E1-S1E4
Modern Family S11E8- S11E9
Once Upon a Time S3E10-S3E16
Orphan Black S3E1-S3E8
Riverdale S4E8-S4E9
Royal Pains S2E7-S2E13
Superstore S5E10
Törnrosa
Unbelieveable 4-8 (serieavslutning)
The Woman in Black
Young Sheldon S3E9-S3E10

Månadens bästa: Unbelievable
Månadens mest spännande: Innan vi dör 
Månadens överraskning: Hjem till jul (SLUTET!?)
Månadens besvikelse: -

Kommentar
En ganska bra film och seriemånad. Dock har jag inte hunnit se så många filmer med jultema, men det blev några vintriga i alla fall.

En del serier jag följer veckovis är ju på uppehåll så då har jag tid att se lite annat. Har sett väldigt mycket bra under månaden.

Sista avsnittet av Innan vi dör var ju riktigt spännande och jag hoppas att det kommer en fortsättning.

Hittade Hjem til jul av en slump på Netflix och den var ju så bra. Väldigt frustrerande och öppet slut så jag hoppas på en fortsättning även där.

Om månadens bästa: Upplösningen var så himla bra och spännande
Om månadens mest spännande: Spänning rakt igenom i 8 avsnitt!
Om månadens överraskning: Oväntat bra, fin, charmig och rolig

2 kommentarer:

 1. Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det kom till en punkt när han engagerade sig i en relation med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kom från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-årsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdagen, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att han hade sex med sin kollega.
  Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta ett bra stavaggregat, för det första trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom.
  Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom sju dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
  Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, örtmedicin mot sjukdom, HIV, könssjukdomar, astma, artrit, könsbräcka, stroke eller någon slags sjukdom, andligt problem , Jobbfrämjande, Lider du av potensproblem, erektionsproblem, tittare som läser mitt inlägg som behöver någon hjälp angående livsutmaningar bör kontakta PROFET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +37258031247
  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  SvaraRadera
 2. Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...