24 mars 2016

Påskens läsning

Först vill jag passa på att önska er en glad påsk!

Jag tänkte också visa vilka böcker jag tänker läsa nu i påsk. Jag är ledig till och med annandag påsk, men jag vet inte riktigt hur mycket läsning det blir. Ärligt talat hoppas jag på fint väder så att man kan vara ute och elda, sola och fika en massa gott.

Just nu håller jag på med Fem små grisar av Agatha Christie. Det är ju ingen hemlighet att jag tycker om Christies böcker och jag var verkligen på lite humör att läsa nån av hennes böcker nu i påsk och jag hade flera böcker att välja bland så då fick det bli denna.

Sen har jag också tänkt ge mig på en riktigt tegelsten! I och med att jag är ledig flera dagar så tänker jag mig att jag förhoppningsvis har mer tid över till läsning. Sen tycker jag också det är kul att läsa tegelstenar ibland... Jag är pilgrimen av Terry Hayes har jag hört lite blandat om, men jag tror och hoppas att det är en bok som passar mig.Jag tror inte att jag kommer hinna läsa nåt mer, men bara för att jag inte vill riskera att bli helt utan böcker att läsa så har jag också stoppat med mig Från och med du av Mhairi McFarlane och Harry Potter and the prisoner of Azkaban av J.K. Rowling.

2 kommentarer:

  1. Jag är pilgrimen gillade jag verkligen. Ge inte upp om du tycker den känns lite trög i början för den är värd det!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror att det är en bok som passar mig och nu i påsk tror jag det passar bra med en tegelsten :)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...