8 mars 2016

Top Ten Tuesday 8 mars:10 karaktärer jag har svårt för

Tisdag och dags för en Top Ten Tuesday. Idag är ämneTen Characters Everyone Loves But I Just Don't Get or Ten Characters I LOVE But Others Seem To Dislike. 

Det här temat tycker jag är riktigt svårt, men jag ska försöka lista några karaktärer som jag  inte tycker om speciellt mycket. Att försöka nämna karaktärer som alla andra älskar och som jag hatar känns väldigt svårt då det är så individuellt vad man tycker. 

1. En karaktär som jag inte klarar av är Malin Fors, men av någon anledning så fortsätter jag läsa de böckerna i alla fall. 

2. Även karaktärerna på punkt nummer två är poliser, Cassie och Rob från Till skogs. Jag hade väldigt svårt för hur dessa två huvudkaraktärer beskrevs och deras attityd. 

3. Christian Grey. Min syn på honom har verkligen förändrats efter att ha läst Grey som var skriven ur hans perspektiv och det var inte direkt till hans fördel. Hade riktigt svårt för hans försök att kontrollera Ana. 

4. Jag har svårt för barnsliga karaktärer i böcker för vuxna. Bra exempel på det är Emily och Sandra från Babyrace som är otroligt omogna. 

5. Alma från Fossildrottningen. Överlag så hade jag extremt svårt för den boken och är för övrigt kanske den sämsta boken jag läste förra året, men hon är så oärlig gentemot sitt barnbarn och ljuger och bryr sig bara om deras uppdrag. 

8 kommentarer:

 1. Gillar inte heller Malin Fors men jag glömde helt bort henne till min lista.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar inte sluta läsa serier, men just att jag tycker så illa om Malin Fors gör att jag funderar på att sluta läsa den serien.

   Radera
 2. Malin Fors? Finns det någon som gillar henne?
  Jag slutade läsa den serien. Inte bara för Malin men det var en av orsakerna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var en bra fråga!:) Tror inte att hon är så populär... Jag funderar på att sluta läsa den serien, men samtidigt så har jag svårt för att avsluta en serie mitt i.

   Radera
 3. Malin Fors hade jag verkligen kunnat ha med! Gör ju inget annat än gnäller på henne i mina recensioner ;) Men precis som du så fortsätter jag att läsa ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag fortsätter också läsa den serien fast jag ibland känner att jag inte vill längre

   Radera
 4. Jag har bara läst Femtio nyanser av honom, men det var tillräckligt för mig att starkt börja ogilla Christian Grey.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han blev verkligen inte bättre efter att ha läst Grey...

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...